Test Fiyatları

315 görüntüleme
E

Esraa

24 Nisan 2026 16:26
Özel hastanelerde alerji testi fiyatları ortalama ne kadar acaba yaptıranlar varsa yazabilir mi
N

Nur Ç.

24 Nisan 2026 16:55
Adanada çocuk allerji ve immünoloji profu var Derya Ufuk Altıntaş, kendi muayenehanesi var. Muayene 6 bin, deri testi de klinikte yapılıyormuş hemen o da 6 bin dediler
D

D ..

24 Nisan 2026 17:01
Nur Çelik
Adanada çocuk allerji ve immünoloji profu var Derya Ufuk Altıntaş, kendi muayenehanesi var. Muayene 6 bin, deri testi de klinikte yapılıyormuş hemen o da 6 bin dediler
12 bin 🥺 çok pahalı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Nisan 2026 17:03
Neden özel hastane biz şehir Hastanesi'nde yaptırdık aynı sonucu alabiliyorsunuz
N

Nur Ç.

24 Nisan 2026 17:03
D 🌸
12 bin 🥺 çok pahalı
Evet gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun 🥺
N

Nur Ç.

24 Nisan 2026 17:05
Fatma Albina U
Neden özel hastane biz şehir Hastanesi'nde yaptırdık aynı sonucu alabiliyorsunuz
Ne güzel yaptılarsa bende çocuğumda alerjiden şüpheleniyorum ama kaç doktora götürdüm normal dediler hiç test falan istemediler
D

D ..

Fatma Albina U
Kaç aylıkken yaptırmak gerekiyor acaba hangi bölüme randevu almalıyız bebeğim 11 aylık düzeltilmiş 9 aylık
Fatma A. U.

Fatma A. U.

Nur Çelik
Ne güzel yaptılarsa bende çocuğumda alerjiden şüpheleniyorum ama kaç doktora götürdüm normal dediler hiç test falan istemediler
Biz Mersin şehir Hastanesi'nde yaptırdık kendi çocuk doktorumuz alan açtı randevu alarak gittik hemen yaptılar
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Nisan 2026 17:07
D 🌸
Kaç aylıkken yaptırmak gerekiyor acaba hangi bölüme randevu almalıyız bebeğim 11 aylık düzeltilmiş 9 aylık
Kendi çocuk çocuk doktorumuz alan açtı randevu aldım çocuk alerji doktoruna götürdüm hemen testi yaptılar 15 dakika sonra doku testi çıkıyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Nisan 2026 17:07
D 🌸
Biz 8 aylıkken yaptırdık
E

Esraa

24 Nisan 2026 17:20
Fatma Albina U
Bulunduğum ilde yok şehir değiştirmemiz lazım yada özel maalesef ama baya pahalıymış
G

Gülcan Ş.

24 Nisan 2026 18:10
Bende şehir hastanesinde yaptırdım Ankara Bilkent’e yumurta alerjimiz vardı çocuk pediyatriğe gittik alan açtılar aynı gün sınyc aldık
N

Nur Ç.

24 Nisan 2026 23:02
test yapılan kişiler belirtileri neydi acaba
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Nisan 2026 00:51
Nur Çelik
test yapılan kişiler belirtileri neydi acaba
Bizim süt alerjimiz var

Belirtiler vücutta kızarıklık ve kuruluk kakada mukus vardı kızım mamayla besleniyor önce mamayı değiştirdik sonra test yaptırdık
N

Nur Ç.

25 Nisan 2026 01:25
Fatma Albina U
Bizim süt alerjimiz var

Belirtiler vücutta kızarıklık ve kuruluk kakada mukus vardı kızım mamayla besleniyor önce mamayı değiştirdik sonra test yaptırdık
Anladım çok geçmiş olsun size 🌸
D

Deniz Ş. A.

25 Nisan 2026 09:43
Ben de dun kan testi yaptırdım yumurta et ve süt ürünleri için. 12.800 kusur tuttu.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir