Terleme ve Nefes Darlığı Neden Olur?

79 görüntüleme
M

Melike D.

26 Nisan 2026 11:48
Burun akıntısı hapşırma öksürme yok fakat 5 bucuk aylık bebeğim her uyumasında yastığı ıslanıcak kadar terliyor üzerinde çorap olmadan zıbın+ alt üst takım giydiriyorum oda ısısınıda 20 derecede tutuyorum uyumadan önce odayı 15-20 dk oda nemlendirici çalıştırıyorum ama sabah nefes alamıyarak uyanıyor sabah serum fizyolojiği nebülizatörle 5 dk verince açılıyor ama 15 gündür sürekli oluyor. Terleme ve sabah nefes daralması aynı zamanda başladı.
C

Cennet ..

26 Nisan 2026 13:06
Sizdede var mı bu belirtiler? Yoğurdu peyniri evde mi yapıyorsunuz ya da köyden mi geliyor? Oda sıcaklığının ve bebeğin kıyafetlerinin uygun olduğunu düşünüyorsanız en kısa zamanda bir doktora danışmanızı öneririm
M

Melike D.

26 Nisan 2026 13:08
Eşim ve ben veteriner hekimiz brusella yönünden şüphelendiyseniz çok dikkat ediyorum pastörize süt kullanıyorum. Temasa müsade etmiyoruz.
C

Cennet ..

26 Nisan 2026 13:14
Yani uzun süreli terlemede ilk akla gelen brusella olur. Ama yinede bir kan tahlili vermek tanı konusunda daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.
M

Melike D.

26 Nisan 2026 13:36
Teşekkür ederim kan veriyim tedbiren
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir