Terleme
236 görüntüleme
.
.....
20 Haziran 2026 02:29
7 aylık bebeğim uykuya dalarken çok terliyor geceye kadar üstünü 4 5 kere değiştiriyorum belli bi zamandan sonra terleme duruyor neden aceba
M
Meltem G.
20 Haziran 2026 10:27
Ortam isisi bebek icin cok olabilir fazla giydiriyor olabilirsiniz

Mine Ş.
Premium Üye
20 Haziran 2026 10:44
Evet bu sorun bizde de vardı ortam ısısını be kıyafetlerini gözden geçirince geçti 😊
.
.....
20 Haziran 2026 11:43
Evet bu sorun bizde de vardı ortam ısısını be kıyafetlerini gözden geçirince geçti 😊
.
.....
20 Haziran 2026 11:43
Ortam isisi bebek icin cok olabilir fazla giydiriyor olabilirsiniz

Mine Ş.
Premium Üye
20 Haziran 2026 11:57
Yastığı veya yattığı yeri ıslatacak kadar ise bi doktora görünün

Mine Ş.
Premium Üye
20 Haziran 2026 11:57
Ensesi soğuk ve nemli ise üşümüştür. Ama kol bacak el ayaktan üşüyüp üşümediğini anlayamazsınız
S
Semra ..
20 Haziran 2026 12:07
Tabi ev ısısı oldukça önemli 24 çok geliyo D vitamini veriyor musun veriyorsan eyer yeterli geliyomuyo olabilir bi kan testi yaptır dedirem aynı puroblem bendede vardı sebeb (D) vitamini
s
sslslsl
20 Haziran 2026 15:16
bebekler bizden daha kolay terlerler eger cam vs acamiyorsaniz sadece beziyle yatirabilirsiniz surekli uzerini degistirmek de uyku kalitesini bozar
ben bebegimi hep o sekilde yatiriyorum bazen serin oluyor o zaman da uzerine ince bir muslin ortuyorum
ben bebegimi hep o sekilde yatiriyorum bazen serin oluyor o zaman da uzerine ince bir muslin ortuyorum
.
.....
20 Haziran 2026 15:18
bebekler bizden daha kolay terlerler eger cam vs acamiyorsaniz sadece beziyle yatirabilirsiniz surekli uzerini degistirmek de uyku kalitesini bozar
.
.....
20 Haziran 2026 15:19
Tabi ev ısısı oldukça önemli 24 çok geliyo D vitamini veriyor musun veriyorsan eyer yeterli geliyomuyo olabilir bi kan testi yaptır dedirem aynı puroblem bendede vardı sebeb (D) vitamini
.
.....
20 Haziran 2026 15:23
Ensesi soğuk ve nemli ise üşümüştür. Ama kol bacak el ayaktan üşüyüp üşümediğini anlayamazsınız
s
sslslsl
20 Haziran 2026 15:36
Cam açınca soğuk olur teri hasta eder diye korkuyorum ben üşüyorum mesela ama bebeğimi serin yatırıyorum ince giydirip kısa zibinla ince şortla yatırıyorum ama terliyor üzerini değiştiriyorum buz gibi kalıyor vcdu ısınmıyor terden
bence sadece beziyle yatirmayi deneyebilirsiniz bebeginizin eger ensesi soguksa usuyordur onun disinda endiselenmenize gerek yok nasil alisirlarsa oyle buyurler ben yapabildigim kadar soguga direncli yetistirmeye calisiyorum ki buyudugunde zorlanmasin
s
sslslsl
20 Haziran 2026 15:39
tabi benim bebegimin kafasi ve burun ustu terliyordu bu dediklerimi yapinca gecti sizin bebeginiz ne kadar neresi terliyor bilemiyorum
M
Meltem G.
23 Haziran 2026 09:00
Cam acmaya korkmayin ben klima alana kadar kizimi cami acip önünde zibinla uyuturdum sabaha kadar terlemesin diye hic hasta da olmadi terlerse hasta olur bebek aksine
.
.....
23 Haziran 2026 09:07
Cam acmaya korkmayin ben klima alana kadar kizimi cami acip önünde zibinla uyuturdum sabaha kadar terlemesin diye hic hasta da olmadi terlerse hasta olur bebek aksine
M
Meltem G.
26 Haziran 2026 10:37
Kısa kollu zıbın ve şort ile yatırıyorum ama gece uyanıp baktığımda bacakları kolları sırtı göğüsü hep buz gibi oluyor tekrar değiştiriyorum aynı şekilde giydiriyorum belli bir süre sonra uyanıp baktım da hiç ısınmamış buz gibi bu sefer bir tek kalın giyindirmek zorunda kalıyorum
Yükleniyor...