Terleme

74 görüntüleme
N

Nazlı

20 Şubat 2026 08:23
Bebeğim uyurken sürekli terliyor. Tek kat da giydirsem terliyor. Tulum giymek istemiyor. Uyku tulumu giyince ağlıyor. Üzerine ince örtü dahi almak istemiyor. Terlemesinden dolayı da üşütmeye başladı. Ne yapabilirim
L

Leyla Z.

20 Şubat 2026 08:30
Bebekler için ortam 23 derece olması yeterli.

Ev sıcak ise kalın giydiriyorsunuz demektir.
N

Nazlı

20 Şubat 2026 08:36
Evimiz 23-24 derece. Tek zıbınla duruyor. Kıyafetleri de hep pamuk bu arada. Polyester olsa onu da ihtimaller dahiline ekleyeceğim. Evde ben üşüyorum. Nasıl terliyor anlamıyorum
E

Esra A. ..

22 Şubat 2026 09:56
Bebeğinizin d vitamini değerler normal mi ? ..D vitamini eksikliği yada geniz eti varsa bunlar da terleme yapar bilginiz olsun ..Özellikle kafası terliyorsa bu dediğim şeyleri bi kontrol ettirin derim ..
N

Nazlı

22 Şubat 2026 10:28
Teşekkür ederim bilgilendirme için..Geniz eti olsaydı hırıltılı solunumu olurdu. D vit eksikliği olsaydı dişi çıkmaz, bıngıldak kapanma sürecinde sıkıntı olurdu. Çok şükür bunlarda bir problem yok. Sırtı ve ensesi terliyor. Daha da ince giydiriyorum bir kaç gündür. İnce müslin ile örtüyorum üstünü. Böylece biraz terlemesi azaldı. Üşür diye düşünmekten geceleri kaç kez uyanıp ense ve göğüsten sıcaklık kontrolü yapıyorum 🤦🏻♀️🥲 Bu aralar genel olarak sıcaklama mevcut. Ateşi yok. Büyük ihtimalle diş çıkarma sürecinde olduğu için sıcaklıyor ve terliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir