Terleme

72 görüntüleme
R

Rumeysa A.

7 Ağustos 2025 07:08
Merhaba, bebeğim 7 aylık kafası sürekli terliyor serin bir ortamda bile olsak kafası terliyor sadece çok serinde terlemiyor neden olabilir bu doktora götürmeli miyim?
N

Nagehan K. ..

7 Ağustos 2025 07:10
Çok sıcak tutuyor olabilirsiniz belki bebeğiniz sıcağı sevmiyordur sırtından göğsünden kontrol edin hep terleyip soğumuş mu çok sıcak mı
R

Rumeysa A.

7 Ağustos 2025 07:13
İşin garip yanı o hiç sıcak tutmuyorum vücudunu kontrol ediyorum vücudu da öyle sıcak değil sadece zıbınla duruyor ama yine de kafası su içinde kalıyor
M

Merve D.

7 Ağustos 2025 07:16
Benim yegeniminde oyle doktora goturduler normal demislerdi her cocuk farkli
R

Rumeysa A.

7 Ağustos 2025 07:17
Anladım teşekkür ederim
Ş

Şeyda B.

7 Ağustos 2025 07:19
Erkek bebek mi bilmiyorum ama erkek bebekler daha çok terliyorlar ayrıca hava çok sıcak ve bebekler sıcaklığı genelde başlarından atarlar birde bazen tiroid tahlili ve dvit tahlili yapılıyor bu terleme aşırıysa dvit eksikliğinden de olabiliyor tiroid hormonu bozukluğundan da yine de bir doktora götürmenizi tavsiye ederim
R

Rumeysa A.

7 Ağustos 2025 07:21
Kız bebek. Benimde aklıma vitamin eksikliği vs olabilir mi diye geldi o yüzden sormak istedim teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir