Temiz İçerikli Demir Takviye

297 görüntüleme
M

Merve

25 Ağustos 2026 20:50
Merhaba 21 aylık 10.7 kg hgb 10.9. Temiz içerikli takviye kullanmak istedim doktorum onları vermediğini devletin ilaçlarını verdiğini söyledi. Newvit veya bestiron kullanmak istiyorum kaç damla kullanmam gerekir bu değere göre biri yardımcı olabilir mi lütfen?
H

HafsaÖ.

25 Ağustos 2026 21:02
Bence doktorunuz dinlemelisiniz bestiron ve Microfer kullandım aylarca değer yükselmediği gibi düştü kaldı ki sizin hgb de düşük. Böyle durumlarda devletin verdiğini kullanmalısınız.
L

Leyla E. A.

25 Ağustos 2026 21:59
Merhaba Merve hanım hafsa hanımın yazdığı gibi piyasadaki bütün temiz içerikli demir ilaçlarını kullandım yükselmedi bebeğimin değeri devlet hastanesinde yazılan demir yükseltti
Gizem K.

Gizem K.

25 Ağustos 2026 22:02
Merhaba Merve hanım benim bebeğim 13 aylık demiri 11 biz de Sidefer kullanıyoruz 1 ml kadar yine doktorla birlikte götürmek önemli başka doktor görüşüde alabilirsiniz içinize sinmiyorsa .
A

Arzu.G

25 Ağustos 2026 22:21
Damladansa şurup daha kolay ve etkili olur aslında .Ferrum kullanmıştık düşük olduğu dönemde hızlı toparlanmisti. portakal suyunun içine koyuyordum deneyin isterseniz hem emilimi artırır c vitamini hem içimi kolaylaştırır.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir