Temiz İçerikli Demir İlacı Önerisi

206 görüntüleme
R

Rukiye S.

Premium Üye
6 Mayıs 2026 09:01
bebeğim 6 aylık doktor önerisi ile önce sidefere başladık ama bebeğimi ishal yaptı. Bir de şişelerin içiriainde toz vardı onu şişeye boşaltıyorduk. Tadı şekerli süt tadı gibiydi. İçeriği de ne kadar temiz emin olmadım. Daha sonra ocean microfibere başladık onun bir ya etkis olmadı ama geçenlerde soru cevapta doktorun biri içerisinde pancar şekeri olduğundan ve emiliminden dolayı tavsiye etmiyorum dedi. Temiz içerikli bir demir ilacı önerebilir misiniz
N

Nesibe İ. ..

6 Mayıs 2026 09:10
Ben uzun araştırmalar sonucu bestiron aldım. İçinde zeytinyağı, askorbik asit, demir ve doğal portakal aroması var. Dilerseniz doktorunuza danışın siz de.
R

Rukiye S.

Premium Üye
6 Mayıs 2026 10:32
Teşekkür ederim
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
13 Mayıs 2026 10:28
Bebeğiniz için temiz içerikli bir demir ilacı arıyorsunuz. Forum mesajlarına göre, birkaç seçenek var:

Bestiron: Birçok kullanıcı tarafından önerilen ve temiz içerikli olduğu bilinen bir demir ilacı.
Newvit: Kullanıcılar tarafından önerilen ve temiz içerikli olduğu bilinen bir diğer demir ilacı.
Vitagil: Bazı kullanıcılar tarafından kullanılan ve iyi sonuçlar alınan bir demir ilacı.
Vitafer: Diğer bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor.

Doktorunuzla görüşerek bebeğinizin özel ihtiyaçlarına uygun olanı belirleyebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Demir İlacı
2. Demir Damlası Önerisi?
3. Demir Damlası
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir