Temiz İçerik

144 görüntüleme
İ

İrem O. ..

1 Temmuz 2025 09:16
İçeriği temiz pişik kremi önerileriniz var mı??
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

3 Temmuz 2025 00:44
Bebeğim sürekli cildi tahriş olan alerjik bir bebek 3 aylık, %99 su olan ıslak mendil değdiği an bile kabarıyor penaten baby püşik kremi var teneke kutu. Tabaka halinde sürdüğümde pişikleri vs çizikleri bile yok ediyor. Denemekten pişman olmazsınız.
İ

İrem O. ..

3 Temmuz 2025 02:39
Dün Rossmann uygulamasında görüp sipariş verdim ama mavi kutu olanı üstünde pişik yoğun bakım kremi yazıyor galiba dediğinizden farklı bu. İnşallah fayda eder çok teşekkür ederim 🙏
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

5 Temmuz 2025 16:42
Bendeki de mavi kutu umarım iyi gelir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İ

İrem O. ..

5 Temmuz 2025 16:49
İki gündür kullanıyorum molfixinde premium (pişik önleyiciymiş) olan bezi indirimdeydi aldım biraz azaldı gibi çok teşekkür ederim ☺️
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

16 Temmuz 2025 20:10
Ben sinek ısırıklarına bile sürüyorum. Size de şifa olsun umarım. Mustela bile pişik yapıyor oğluma deneme yanılma bulmuştum sevindim iyi gelmesine
K

Kübra

28 Ekim 2025 16:53
Ben pureseed marka kullanıyorum faydasını gördüm ve sertifikalı temiz içerikli bir ürün olduğu için içim rahat kullanıyorum
İ

İrem O. ..

28 Ekim 2025 16:55
Yanıtınız için teşekkür ederim. Penaten baby kullanıyorum 3 aydır ve hiç pişik sıkıntımız olmadı,şu anlık onunla devam ediyoruz ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir