Tekrarlayan Ateş
127 görüntüleme
Z
Zeynep B. Y.
4 Mayıs 2026 01:00
Kızım 1 yaşında 2 gündür 37.5 -38.5 lara kadar çıkıp tekrar düşüyor . Gece uykusuna dalınca ateş daha hızlı yükseliyor . Calpol veriyorum 4 saat arayla.
duş aldırıyorum ama stabil olmuyor malesef .Hastaneye götürdüm ancak herhangi bir hastalık belirtisi olmadığı icin gidene kadar da ateşi tekrar düştügü icin birsey yapmadılar . Nedeni ne olabilir ne yapmalıyım diş olabilir mi
duş aldırıyorum ama stabil olmuyor malesef .Hastaneye götürdüm ancak herhangi bir hastalık belirtisi olmadığı icin gidene kadar da ateşi tekrar düştügü icin birsey yapmadılar . Nedeni ne olabilir ne yapmalıyım diş olabilir mi

Sibel Y.
4 Mayıs 2026 01:11
Bizde bugün götürdük düşmeyen aşırı ısrarcı bir ateş var kulak boğaz temiz diş dedi doktor ama ateş üç günü geçer devam ederse kan bakılsın dedi
Z
Zeynep B. Y.
4 Mayıs 2026 01:13
Bizde bugün götürdük düşmeyen aşırı ısrarcı bir ateş var kulak boğaz temiz diş dedi doktor ama ateş üç günü geçer devam ederse kan bakılsın dedi
D
Damla B.
Premium Üye
4 Mayıs 2026 06:38
Dis 38.5 lara cikartmiyor sanirim. Idrar yolu enf ya da bagirsak enf gjbi bir sey olabilir mi? Ya da gribal bir sey
Yükleniyor...