Tekrarlayan Ateş

41 görüntüleme
A

Asena K.

16 Ağustos 2025 19:20
7 aylık kızım 4 gündür tekrarlayan ateşi var. 39.3 ile başlayan ateş için Calpol verdik ve ılık duş aldırdık Ateşi düşüyor 37.5 a ama 4-5 saat sonra tekrarlıyor. 6 saatte bir calpol verdik ve üç günü geçtiği için acile gittik. Kanda enfeksiyon çıkmadı. Serum verildi 39.5 olan ateşi düştü. Şu an ateşi yine çıkmaya başladı, 38.3. Ne yapacağımı bilmiyorum.
P

Pelin B.

16 Ağustos 2025 19:20
İdrara bakıldı mı
A

Asena K.

16 Ağustos 2025 19:24
İdrar tahlili yaptıramadık örnek almak çok zor. Ancak doktor çişli beze baktım koku veya renk değişimi olmadığı için kesin olmamakla beraber idrar tahliline gerek olmadığını söyledi.
E

Ece P.

16 Ağustos 2025 19:44
Maalesef gecen hafta biz oyleydik, covid olduk tum aile, 3 gece gercekten cok zor gecti, 4 saatte bir ates dusurucu verdik (dr a danismanizi tavsiye ederim calpol yeterli kalmayabilir) surekli su ile vucudu nemlendirdim klima surekli acikti 23-24 derecede, cok gecmis olsun
A

Asena K.

16 Ağustos 2025 19:59
Hafta sonu olduğu için kendi doktoruna da götüremiyorum. Acile tekrar mı gitmem gerekiyor? Havaleden korkuyorum. Ateşi 39.2 te çıktı duş aldırdım düşmedi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir