Tekrarlayan Ateş

122 görüntüleme
Merve K. .

Merve K. ..

13 Temmuz 2025 03:11
Bebeğim 10 haftalık dün ateşi 39 oldu. Kan tahlilleri ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmadı. Şimdi tekrar ateşi 38.5 olmuş. 1 hafta önce 2.ay aşılarını olmuştu. Aşı kaynaklı ateş yükselmesi olabilir mi
A

Ayşe V. ..

14 Temmuz 2025 07:21
Şuan aşı etkisi olduğunu sanmıyorum ama tahlillerden hariç covid testi yapıldı mı benim kızım da tahlilleri temiz çıktı ama covid pozitif dediler
Merve K. .

Merve K. ..

14 Temmuz 2025 07:22
Yok covid testi yapmadılar. Öksürük hapşırık falan var mıydı bebeğinizde. Bir de tedavi olarak ne önerdiler
A

Ayşe V. ..

14 Temmuz 2025 09:34
Hapşırık var benim kızım 2 aylık öksürük de az ama benim de bir gece ateşi çıktı hastaneye götürdüm calpol falan da almamıştım daha aşısı olmadığı sanırım covid testi de yaptılar o pozitif çıktı ateşini takip edin calpol verin ve azar azar su verin dediler tahliller temizdi
A

Ayşe V. ..

14 Temmuz 2025 09:36
Sizin aşınız varmış bizim yoktu belki de o yüzden bize test yaptılar diye düşünüyorum
Tülay Ş.

Tülay Ş.

14 Temmuz 2025 19:46
Aşınin ustunden bayagı geçmiş.Bogazlarina baktılar mi?
Merve K. .

Merve K. ..

14 Temmuz 2025 19:47
Yok ne boğazına baktılar ne de covid testi yaptılar
A

Ayşe V. ..

15 Temmuz 2025 06:49
Eğer hala aynıysa bence farklı bir hekime daha danışın derim inşallah hemen geçer
N

Neval U.

15 Temmuz 2025 07:09
Osman hoca dün yapmış olduğu canlı yayında yanlış hatırlamıyorsam böyle bir soruya cevap verdi bağırsak enfeksiyonu olabilir demişti istersenin uygulamada canlı yayını var izleyin
Merve K. .

Merve K. ..

15 Temmuz 2025 08:25
Evet ben sormuştum canlı yayınında. Bağırsak enfeksiyonunda da ishal kusma görülmez mi. Bizde yoktu 🤷🏼‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir