Tekrar Hamileyim Sütüm Kesildi
376 görüntüleme
Z
Zehra Ü.
12 Temmuz 2025 19:21
Bebeğim 11 aylık dk 3210 şu an 8550 3 aylık hamileyim sütüm bir ay önce kesildi. Ek gıdayı da çok yemeyen bir çocuk. Son ay sadece 150 gr aldı.Doktorumuz takviye hiçbir şey başlamadı.Ek gıda yesin yeter diyor. Formül mama başlaması gerekir miydi? Kilo alımı az diyor ama yemediğini söylediğim halde birşey başlamıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ş
Şule A.
1 Mayıs 2026 20:23
Çözüm bulabildiniz mi 🥹
Z
Zehra Ü.
1 Mayıs 2026 21:37
Emzirmeye devam ettim sütüm tekrar geldi ve doğum yapana kadar emzirdim ilkini ☺️ şimdide ikisini birden emziriyorum çok şükür☺️ büyüdükçe ek gıdayı biraz daha toparladık
N
Nehar K.
3 Mayıs 2026 15:19
Emzirmeye devam ettim sütüm tekrar geldi ve doğum yapana kadar emzirdim ilkini ☺️ şimdide ikisini birden emziriyorum çok şükür☺️ büyüdükçe ek gıdayı biraz daha toparladık
Z
Zehra Ü.
7 Mayıs 2026 08:47
Çok teşekkürler
A
Ayşegül Y. ..
1 Haziran 2026 23:31
Çok teşekkürler
Z
Zehra Ü.
3 Haziran 2026 22:00
Eğer düşük riskiniz yoksa doğum yapana kadar emzirmekte sakınca görmüyorlar. Sütüm ara ara azalsa da benim kızım hep istedi küçük olduğu için bende kesmek istemedim. Doğumun olduğu ilk günler zordu sadece ben hiç gizli emzirmedim küçüğü. Emmek istedi onu oyaladık. Kolostrumun tadını beğenmiyorlar zaten. Bir hafta sonra küçük emdikten sonra bir memeyi ona veriyordum bu benim sütümü de arttırdı. Sağma gibi düşünün. Şu an hala aynı şekilde önce çaktırmadan ufaklık sonra diğeri emiyor 2 yaşa kadar devam😍 Sadece uykuya geçerken emiyor zaten büyük olan günde iki kez beni çok zorlamıyor o yüzden
Yükleniyor...