Tekrar Emzirmek İstiyorum
120 görüntüleme
E
Emine T. ..
24 Kasım 2025 21:37
Merhabalar bebeğim 7 ayını yeni bitirdi son bir ay içerisinde aşı ateşi peşine gaz sancıları idrar yolu enfeksiyonu ek gıda başlangıcı memeyi önce azalttı şu an tamamen bıraktı sütüm pompaya neredeyse hiç elle sağımda damla damla geliyo kendisi emmiyo ve ben kendimi sanki bişeyleri eksik yapıyor gibi hissediyorum. Ek gıda ve mama süreci güzel gidiyor aslında ama bir yanım emzirmelisin diyor ne yapmalıyım
Z
Zümrete A. ..
24 Kasım 2025 21:42
Bence ilk sütünü artırmalısın yavaş meme teklif et bende meme reddi yaşadım doğduğundan beri ama pes etmedim öyle böyle içiyorum4 aylık
E
Emine T. ..
24 Kasım 2025 21:43
4. Ay atağındaki meme reddi gibi değil şu an yaşadığımız öncesinde reddettiğinde uykusunds olsun emzirebiliyordum şimdi uykusunds memeyi versem ağzını sımsıkı kapatıyor
Z
Zeynep B. ..
24 Kasım 2025 22:02
Pes etmeyin derim sürekli teklif edin ve neden red etti nedenini bulmaya çalışsın benim bebegimde meme reddi yaptı değişik emzirme pozisyonları denedim öyle emiyordu bazen pes etmeyince 1 yaşından sonra meme delisi oluyorlar :) geçiyor yani sonra da meme bagimlisi oluyorlar 18 aylık hala emiyor