Tek Yöne Bakması

119 görüntüleme
F

Fadime A.

29 Kasım 2025 19:33
4 aylık. Sürekli sol tarafına bakıyor. Ben sağa çevriyorum güç uygluyorum. Bıraktığım zaman yine sola bakıyor. Bu durumda kucağımdayken oluyor. Oyun oynarken iki tarafa da seslere doğru bakıyor
Ü

Ülfet İ.

29 Kasım 2025 19:35
Merhaba benim bebeğimde de benzer durum var peki kafasında yamukluk var mı
F

Fadime A.

29 Kasım 2025 19:35
Hayır kafası normal yamukluk yok. Sizde var mı
A

Arzu.G

29 Kasım 2025 20:14
Oğlum da oyleydi ilk aylarda.tortikolis suphesiyle ultrason falan da çektirdim birkaç doktora goturdum hepsi normal dedi. Sizinki daha da normal gorunuyor bizimki hiç donmuyordu diğer tarafina. Endiselenmeyin ilgisini çekecek oyuncaklari oyunlari donmedigi yonunde tutun bir sure duzelir zamanla
H

Hilal

29 Kasım 2025 20:19
Benim bebeğim de öyleydi hatta zorla çeviriyordum kafası yamulur diye korkuyordum. Sonra geçti şimdi iki tarafa da çeviriyor
Z

Zeynep D. T. ..

29 Kasım 2025 20:32
Oğlumda böyleydi herkesin dikkatini çekmişti artık bizde bir problemvar diye düşündük hep sağa bakardı hep sıla çevirdim ilgisini o yöneverdim hep o taraftan bakmasını sağladım şuan iyiyiz her tarafa çok iyi dönüyor.6.5 aylığız
D

Damla V. ..

29 Kasım 2025 20:53
Emzirdiğin tarafa dikkat et hep aynı göğüsünü emzirince de oluyo hep bi tarafa yattığı için tamy time yap bol bol oyuncaklarını o dönemediği tarafa doğru hareket ettir zamanla düzelecek benim kızımda aynıydı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir