Tek Uyuku mu İki Uyku mu Yapmalı ?

102 görüntüleme
K

Kübra N. G.

15 Mart 2026 01:36
Bebeğim 14 aylık sabah 7 buçuk civarı uyanıyor 10 gibi 1 saatte uyutmaya çalışıyorum ama çok zor geçiyor uykuya uyuyunca da 11 buçuğa kadar uyuyor . İkinci uyku haliyle öğleden sonra 3 kere kalıyor. Yine 1 buçuk saat uyuyor. Bu sefer gece uykumuz tam bir kabus 10 dan aşağı uyutamıyorum. Tek uyku yapınca da öğlen 12 gibi artık çok uykusu geliyor ve 1 veya 2 saat uyuyor bu sefer de akşam 7 de çok mız mız oluyor uyku istiyor bu da bizi biraz zorluyor ne yapmalıyım önerisi olan var mı ? Erken mi tek uykuya geçiş için
M

Merve

15 Mart 2026 01:49
Kübra hanım ya iki uyku ama sürelerini kısaltabilirsiniz özellikle son uykusunun süresi 1 buçuk saat olması gece uykusunu etkiler ya da tek uyku yapıp 19:00-19-30 gibi gece uykusuna geçecek tabi bu da sabah erken kalkmasına sebep olur 6:30 gibi
K

Kübra N. G.

15 Mart 2026 01:53
Yani uyandırmalı mıyım gündüz uykularından
Kübra E. .

Kübra E. ..

15 Mart 2026 04:56
Merhaba benim bebeğim de şuan 14 aylık bazen tek bazen iki uyku yapıyoruz. Gündüz uykusunu bazen 2 saatin üstünde yapıyor o zaman ikinci uyku yaptırmıyor akşam erken yatırıyorum. Ama 2 uyku yapacaksa saat 17.00 yi geçmeyecek şekilde 30-40 dakika sonra uyandırıyorum. Bizim bu şekilde. İkinci uykuyu kısa tutarsanız gece uykusu kaymayacaktır.
K

Kübra N. G.

15 Mart 2026 12:01
Teşekkür ederim 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir