Tek Uykuya Geçiş
186 görüntüleme
D
Derya Ö.
Premium Üye
27 Ağustos 2026 12:01
15 aylık sayılır kızım, 12.ayında kendi uyku düzenini kurdu diyebilirim , geceden önce hemen hemen aynı saatlerde ortalama 2 şer saat uyuyor, bunu tek uykuya geçtiğini ya da 1 kere uyumak istediğini nasıl anlarım, bebeğinde bunu çözmüş olan var mıdır , şimdi de zorla mı uyutuyorum diye düşünmeye başladım
S
Seyhan K.
27 Ağustos 2026 12:31
Sabahları erken uyanıyordu ve gündüz uykusu 2 saati buluyordu
2. Uykusundan zorla uyandırıyordum , mız mız bir şekilde gece uykuysuna geçiyorduk
Çözümü tek uykuya geçmekle buldum şükür daha iyi . Sabah uyanmaları 6 dan 7.30 geçti şükür
2. Uykusundan zorla uyandırıyordum , mız mız bir şekilde gece uykuysuna geçiyorduk
Çözümü tek uykuya geçmekle buldum şükür daha iyi . Sabah uyanmaları 6 dan 7.30 geçti şükür
D
Derya Ö.
Premium Üye
27 Ağustos 2026 12:36
Aslında zorla bir şey yapmak istemiyorum , aylarca kucakta uyuyan bir bebek, uyku eğitimi adı altında uyku düzeni de kurmaya çalışmadım mesela , o ne istiyorsa onu yapmaya çalıştım , bu arada gece uykularına da geçişte sıkıntı yok , ben sadece tek uyku yeter mesajını bebek verir mi ben nasıl anlarım bir işareti var mı onu merak ediyorum ,
D
Derya Ö.
Premium Üye
27 Ağustos 2026 12:37
Bir de 7:30 gibi uyanıyor
Y
Yağmur O.
27 Ağustos 2026 12:44
Aslında zorla bir şey yapmak istemiyorum , aylarca kucakta uyuyan bir bebek, uyku eğitimi adı altında uyku düzeni de kurmaya çalışmadım mesela , o ne istiyorsa onu yapmaya çalıştım , bu arada gece uykularına da geçişte sıkıntı yok , ben sadece tek uyku yeter mesajını bebek verir mi ben nasıl anlarım bir işareti var mı onu merak ediyorum ,
S
Seyhan K.
27 Ağustos 2026 12:48
Bide gündüz uzun uyuyunca gece uykusu süresi kısaldı
Bende gece uyumasının daha faydalı olacağını düşünüp gündüzü kısalttım
Bende gece uyumasının daha faydalı olacağını düşünüp gündüzü kısalttım
D
Derya Ö.
Premium Üye
27 Ağustos 2026 12:49
Teşekkürler , zorla uyutuyorum hissini kapıldım , çünkü zorla uyutsam da uykuya geçişi uzun sürmüyor , sanırım halen anlaşamadığımız yerler var onunla😬
S
Seyhan K.
27 Ağustos 2026 12:49
Benim bebeğim 13-14 aylıkken tek uykuya geçti aslında kendisinin geliştirdiği bir şeydi. Sabah 9 gibi uyanınca öğle 12-1 arası uyuyordu ama uzun uyuyordu. Hala da öyle aslında çocuk onu kendi ihtiyacına göre belirliyor. Akışına bırakırsanız bence sizin çocuğunuz da kendi normalini ayarlar.
Bizimki dayanamıyor 8.30 uyuyor
S
Seyhan K.
27 Ağustos 2026 12:51
Teşekkürler , zorla uyutuyorum hissini kapıldım , çünkü zorla uyutsam da uykuya geçişi uzun sürmüyor , sanırım halen anlaşamadığımız yerler var onunla😬
Uykusu varsa uyur
Kendileri küçük ama inatları onlardan kat ve kat büyük
D
Derya Ö.
Premium Üye
27 Ağustos 2026 12:51
kaçta uyuyor aceba

Mihriban Y. ..
27 Ağustos 2026 13:08
Bebeğim 16 aylık olucak yaklaşık 13 aylıkken tek uykuya geçtik çünkü iki uyku yaptırınca gece uykusu geç saate kalıyordu o zamandan beri tek uyku düzenine geçtik saabah 7 de kedim uyandırırım en geç 7:30 da uyanır öğlen 12 de uyur bazen 1.5 bazen 2 saat uyuduktan sonra uyandırırım gece uykusuna da 19:30 -20:00 arası geçmiş olur.
Yükleniyor...