Tek uykuya geçiş

92 görüntüleme
Ö

Özüm B. D. ..

4 Haziran 2025 08:26
Merhabalar oğlum 18bucuk aylık. 2 uykudan tek uykuya düşme aşamasındayız yaklaşık 1 aydır arada arada tek arada 2 uyuyor. Genel olarak uykuları düzenli gece beslenmesi yok. Sabah 7.30-08.00 kalkış akşamda 21.00-21.30 arası uyuyor. Tek uykuya geçişte siz neler yaşadınız? Düzen ne zman oturdu veya bu süreçte düzenin oturması için neler yaptınız? düzenin değişmesi oğlumu da beni de yoruyor. Günü planlamak zor oluyor. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
G

Gizem D.

4 Haziran 2025 08:44
Benim oğlum 13 aylık. Ben 10. Ayda tek uykuya geçtim. Çünkü 2. Uykuyu yaparsak akşam uykuları 23.00 sarkıyordu. İlk zamanlar ikinci uyku saate geldiğinde 10 15 dakika şekerleme yapmasına izin verdim. Bu şekerleme hali meme emerken oluyordu. Ama 1 2 hafta sonra şekerleme ihtiyacı da hissetmedi. Şuan akşam 21.00 yatış. Sabah 7.30-8.00 kalkış. (Ama gece beslenmesi yapıyor). 11.30 uyku 13.30-14.00 arası kalkıyor. Tek uyku düzeni uykuya geçisini kolaylaştırdı. Ben hamakta uyutuyorum.
S

Sabahat Y.

4 Haziran 2025 08:46
Benim oğlum da 16 aylık tek uyku yapıyor sabah sekiz civarı kalkış on iki buçuk gibi uyuyor genelde bir buçuk veya iki saate yakın oluyor uykusu akşam dokuz buçuk en geç on yatış

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir