Tek Uykuya Düşme

39 görüntüleme
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 04:50
15 aylık oglum hala 2 uyku yapıyor nasıl tek uykuya gececeğim sabah altıda kalkıyor onda artık uyanıklık süresi 4 saat olduğu için uyutmam gerektiğini düşünüp uyutuyorum yoksa gözünü falan oluşturduğu yok aslında ama tek uykuda da ya 1 saat uyursa diye tek uykuya denemeye cesaret edemiyorum
İ

İ.E.

15 Kasım 2025 05:13
Benimki 11 aylikti kendi gecti tek uykuya diyebilirim. Amq cok uykuyu seven bir bebek degil zaten. 2.uykusuna direnmeye basladi. Zorla uyutunca da 30dk 20dk sonra kalkiyordu. Ben de saldim uyumazsan uyuma dedim. Gecis asamasi cok zordu. Sabah erken uyaniyordu sizinki gibi 4 saat sonra ilk uykusu geliyordu. Gece uykusu oncesi de dolayisiyla 7 8 saat uyanik kaldi. Ben yatirmadim degil kendi uyumak istemedi. Yatirmayi denedim direniyorsa biraktim zorlamadim. Cok yorgun oluyordu. Yorgunluktan resmen bayiliyordu gece uykusunda. 1 ay sonra ama daha iyi olmaya basladi. O da kendi duzenini oturttu bir sekilde. Simdi sabah 6.30 7.30 arasi bazen de en gec 8 de kalkar. Gece 9 olmadan yatar. Gun icinde yorgunluguna gore 19.30 20.30 arasi genelde. Oglen 1saat ancak uyuyor. Ama dedigim gibi uykuyu seven bir bebek degil. Bilerek gecis yapmadim yoksa cok erken tek uyku icin. Bebegim beni yonlendirdi biraz.
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 05:48
Ben de işaret bekliyorum gece uykusu kesintisiz 10 saat uyuyo nazar değmesin ama o yüzden cok dokunmuyorum tek uyku için bu aralar 2. Uykuda ben de zorlanıyorum ne kendi kendine ne kucakta uyuyo zamanıgeliyo gibi hissediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir