Tek Uyku mu Atak mi?

56 görüntüleme
Y

Yagmur

4 Eylül 2026 17:48
Bebegim duzeltilmis 14 aylik. [2.uykuya](2.uykuya) cok direndigi icin doktor tek uykuyu onerdi. 12:30 gibi uyutuyorum temasla 2 saate kadar uyuyor gunduz. Aksam da 20 civari yatiyor. Ama gece cok sik aglayarak uyanmaya basladi. Gece 2 kere uyanan bebegim 2-3 haftadir cok uyaniyor. Dun gece saat basi uyandi tek uyku yetmiyor mu diye dusunup bugun 1.5 uyku yaptirdim onda da uyumamak icin cok direndi. Gece nasil olacak bilmiyorum.. 😪 dis de geliyor gibi ama oncekilerde boyle uykusu bozulmamisti. Atak mi tek uyku mu dis mi bilemiyorum. Bu donemde benzer bir deneyim yasan var midir ve nasil cozdunuz
O

Ozlem

4 Eylül 2026 18:57
diş olabilir o aylarda dediğiniz sıkıntıları bende yaşamıştım . Dişleri çıkınca düzelmişti uykusu tekrar başka diş çıkasaya kadar 🫠
Y

Yagmur

4 Eylül 2026 18:59
Ozlem
diş olabilir o aylarda dediğiniz sıkıntıları bende yaşamıştım . Dişleri çıkınca düzelmişti uykusu tekrar başka diş çıkasaya kadar 🫠
Tesekkur ederim. Ates huzursuzluk vs de yok uykular bitirdi bizi umarim cabuk gecer 🙂↕️
İ

İpek B. Z.

4 Eylül 2026 19:36
Evet bizde de o aylarda sık uyanma vardi diş nedeniyle. Sonra düzeldi yavas yavas.
Fatma A. .

Fatma A. ..

4 Eylül 2026 19:41
Biz tek uykuya 10 aylıkken geçtik pat diye, 2. Uykuyu bir anda bıraktı. Akşam 19 20 gibi uyuyuyor gündüz de öğlen 1 2 gibi değişiyor. Bazen bozuluyor gece 1 e kadar da oturuyor. Bence sık uyanması kesinlikle dişten, ben geceleri öyle ağlayınca tahmin edip uyumadan hemen önce ağrı kesici veriyordum birkaç gün, o şekilde daha az uyaniyordu. Sonra 3. Gün vermeyip test ediyordum ne durumda diye. Eğer karnı veya bir yeri agrimiyorda diştendir, (benim bebeğim ayağını burkup kırmıştı onun üzerine 2 saat deliksiz uyumuştu ağrı kesici vs içmeden ama dişte ağla ağla mahvoluyor.)
Y

Yagmur

4 Eylül 2026 19:49
Fatma Aslan
Biz tek uykuya 10 aylıkken geçtik pat diye, 2. Uykuyu bir anda bıraktı. Akşam 19 20 gibi uyuyuyor gündüz de öğlen 1 2 gibi değişiyor. Bazen bozuluyor gece 1 e kadar da oturuyor. Bence sık uyanması kesinlikle dişten, ben geceleri öyle ağlayınca tahmin edip uyumadan hemen önce ağrı kesici veriyordum birkaç gün, o şekilde daha az uyaniyordu. Sonra 3. Gün vermeyip test ediyordum ne durumda diye. Eğer karnı veya bir yeri agrimiyorda diştendir, (benim bebeğim ayağını burkup kırmıştı onun üzerine 2 saat deliksiz uyumuştu ağrı kesici vs içmeden ama dişte ağla ağla mahvoluyor.)
Fatma hanim hicbir disinde boyle olmadik ama simdi kopek disi geliyor ondandir heralde. Ama baska hicbir degisiklik yok ates huzursuzluk vs istah da fena degil.. uyku araliklarina da dikkat ediyorum. Bu aksam dis jeli surecegim ben de umarim rahatlatir 🙏🏼
Y

Yagmur

4 Eylül 2026 19:50
İpek B Z
Evet bizde de o aylarda sık uyanma vardi diş nedeniyle. Sonra düzeldi yavas yavas.
Ne kadar surmustu acaba? Kendiliginden mi duzeldi. Bizim 3 hafta oldu azalmiyor da
İ

İpek B. Z.

4 Eylül 2026 19:56
Yagmur
Ne kadar surmustu acaba? Kendiliginden mi duzeldi. Bizim 3 hafta oldu azalmiyor da
Art arda cikmaya başlamıştı bizde dişler, diş yerleri falan bayagi belirgindi ama zor çıktı bir iki ay dalgalanma şeklinde düzelip bozulmuştu. Dişlerin tamami cikinca huzura erdik. Simdi arkadaki azilar çıkacak yavas yavas, 2 yaş atagimiz da geliyor gümbür gümbür, yine baslar uyanmalar.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir