Tek Uyku mu Atak mi?
56 görüntüleme
Y
Yagmur
4 Eylül 2026 17:48
Bebegim duzeltilmis 14 aylik. [2.uykuya](2.uykuya) cok direndigi icin doktor tek uykuyu onerdi. 12:30 gibi uyutuyorum temasla 2 saate kadar uyuyor gunduz. Aksam da 20 civari yatiyor. Ama gece cok sik aglayarak uyanmaya basladi. Gece 2 kere uyanan bebegim 2-3 haftadir cok uyaniyor. Dun gece saat basi uyandi tek uyku yetmiyor mu diye dusunup bugun 1.5 uyku yaptirdim onda da uyumamak icin cok direndi. Gece nasil olacak bilmiyorum.. 😪 dis de geliyor gibi ama oncekilerde boyle uykusu bozulmamisti. Atak mi tek uyku mu dis mi bilemiyorum. Bu donemde benzer bir deneyim yasan var midir ve nasil cozdunuz
O
Ozlem
4 Eylül 2026 18:57
diş olabilir o aylarda dediğiniz sıkıntıları bende yaşamıştım . Dişleri çıkınca düzelmişti uykusu tekrar başka diş çıkasaya kadar 🫠
Y
Yagmur
4 Eylül 2026 18:59
diş olabilir o aylarda dediğiniz sıkıntıları bende yaşamıştım . Dişleri çıkınca düzelmişti uykusu tekrar başka diş çıkasaya kadar 🫠
İ
İpek B. Z.
4 Eylül 2026 19:36
Evet bizde de o aylarda sık uyanma vardi diş nedeniyle. Sonra düzeldi yavas yavas.

Fatma A. ..
4 Eylül 2026 19:41
Biz tek uykuya 10 aylıkken geçtik pat diye, 2. Uykuyu bir anda bıraktı. Akşam 19 20 gibi uyuyuyor gündüz de öğlen 1 2 gibi değişiyor. Bazen bozuluyor gece 1 e kadar da oturuyor. Bence sık uyanması kesinlikle dişten, ben geceleri öyle ağlayınca tahmin edip uyumadan hemen önce ağrı kesici veriyordum birkaç gün, o şekilde daha az uyaniyordu. Sonra 3. Gün vermeyip test ediyordum ne durumda diye. Eğer karnı veya bir yeri agrimiyorda diştendir, (benim bebeğim ayağını burkup kırmıştı onun üzerine 2 saat deliksiz uyumuştu ağrı kesici vs içmeden ama dişte ağla ağla mahvoluyor.)
Y
Yagmur
4 Eylül 2026 19:49
Biz tek uykuya 10 aylıkken geçtik pat diye, 2. Uykuyu bir anda bıraktı. Akşam 19 20 gibi uyuyuyor gündüz de öğlen 1 2 gibi değişiyor. Bazen bozuluyor gece 1 e kadar da oturuyor. Bence sık uyanması kesinlikle dişten, ben geceleri öyle ağlayınca tahmin edip uyumadan hemen önce ağrı kesici veriyordum birkaç gün, o şekilde daha az uyaniyordu. Sonra 3. Gün vermeyip test ediyordum ne durumda diye. Eğer karnı veya bir yeri agrimiyorda diştendir, (benim bebeğim ayağını burkup kırmıştı onun üzerine 2 saat deliksiz uyumuştu ağrı kesici vs içmeden ama dişte ağla ağla mahvoluyor.)
Y
Yagmur
4 Eylül 2026 19:50
Evet bizde de o aylarda sık uyanma vardi diş nedeniyle. Sonra düzeldi yavas yavas.
İ
İpek B. Z.
4 Eylül 2026 19:56
Ne kadar surmustu acaba? Kendiliginden mi duzeldi. Bizim 3 hafta oldu azalmiyor da
Yükleniyor...