Tek Uyku İsteği

114 görüntüleme
A

Aslı O.

11 Mayıs 2026 17:30
Merhaba sevgili anneler kızım dokuz ay on günlük bazen tek uyku yapmak istiyor ama bu sefer akşam uyanık kalma süresi çok uzun oluyor örneğin bugün sabah sekize doğru uyandı ilk uykusunu saat 11:20’de yaptı 12:55’te uyandı ve ondan sonra uyumadı yani 16:15 gibi yatırıp uyutmayı denedim ama uyumak istemedi ben de daha fazla geç saatte uyutmak istemedim çünkü bu sefer akşam yatış saatimiz çok geç oluyor bazen böyle durumlar yaşıyoruz sizlerde de yaşayan var mı bu aylarda tek uykuya geçen anneler var mı çok merak ediyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

11 Mayıs 2026 17:39
Bizde de oluyo 10 aylık ama 9 ayda başladı bazen 2 bazen tek uyku yapıyor ve gece 2 de uyuyor benim kızım 7 8 saat uyanık kala biliyor
E

Esra E.

11 Mayıs 2026 17:47
Benim kızım da 10 aylık. Gün içinde 2 kez şekerleme yapıyor. 11.00 ve 16.00 da genelde iki uyku yapıyor. Bazen akşam üstü uyumak istemiyor. Normalde 20.00 de uyutuyorum, gün içi tek uyku yapınca 19.00 da uyutuyorum. Uyusun diye çok zorlamıyorum. Ama geciktirince sinirleniyor, ağlıyor, uyumak istemiyor. O yüzden uyku sinyallerini kaçırmamaya dikkat ediyorum. Her günü bir olmaz insan yavrusu sonuçta, sağlıklı ve mutluysa çok takılmıyorum😊
Göktenur B.

Göktenur B.

11 Mayıs 2026 19:36
Benim oğlum da öyle 9 aylık gündüz iki uyku yapardı çokta uzun olurdu uykuları bu aralar yapmıyor sabah 6 7 arası uyanıyor 9.30 10 da ilk uykuya yatıyor iki saat uyuyor öğleden sonrada 3 4 gibi uyutuyorum ama kısa sürüyor akşam da zaten 8 olmadan uykusu geliyor bazen öğleden sonra uykuyu yapmazsa daha erken uyuyuyor gece uykusuna geçiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir