Tek Uyku

190 görüntüleme
İ

İrem ..

Premium Üye
17 Ağustos 2026 20:55
Tek uyku yapan bebişleriniz kaçta uyanıyor kaçta uyuyor ? Tek uykuya yeni geçti tam düzen oluşturamadık 16 aylık şu an
B

Beyza N. ..

17 Ağustos 2026 21:03
16 aylık. Gündüz uykusu ortalama 12 buçuk 2 arası. Akşam 20.30 -sabah 07. Arası yatıyor ama gece boyu 6-7 kez uyanıyor
İ

İrem ..

Premium Üye
17 Ağustos 2026 21:17
Beyza Nur
16 aylık. Gündüz uykusu ortalama 12 buçuk 2 arası. Akşam 20.30 -sabah 07. Arası yatıyor ama gece boyu 6-7 kez uyanıyor
7 de uyanınca 12 buçuğa kadar dayanabiliyor mu ? Benim kızım da gece boyu sürekli uyanıyor odasını ayırmayı deneyeceğim
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Ağustos 2026 22:39
13 aylık ve tek uyku yapıyor 40 dk uyuyor malesef odasını ayırmayı düşünüyoruz yerşni vs haxırladık bir türlü vesaret edip gidip odamda yatamıyorum
O

Ozlem

17 Ağustos 2026 22:41
6 buçuk 7 gibi kalkıyor. Çoğunlukla 11 buçuk 12 gibi uyuyor . Gece uykusu 8 buçuk 9 gibi uyumuş oluyor. 16 aylık şuan.
B

Beyza N. ..

19 Ağustos 2026 11:30
Bazen 12de uyuyor değişiyor. Ama 2 gibi uyanacak şekilde yatırmaya çalışıyorum genelde
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

19 Ağustos 2026 12:47
3 gün oldu tek uykuya geçeli 14 aylık olaçak 2 uykuyu asla kabul etmiyor bizde tam düzene girmemedik bakalım gelen yorumlardan bende okuyacam
İ

İrem ..

Premium Üye
19 Ağustos 2026 12:53
🧸Ebru Keleş 🧸
3 gün oldu tek uykuya geçeli 14 aylık olaçak 2 uykuyu asla kabul etmiyor bizde tam düzene girmemedik bakalım gelen yorumlardan bende okuyacam
Gelen yorumlarları da dikkate alarak sabah uyanıklık süresini 4 buçuk 5 saat ayarlamaya çalışıyorum 7 buçuk gibi uyanıyor 12 buçuk gibi uyutuyorum 1 saat sonra uyanıyor ama pışpışlayıp tekrar uykuya döndürüyorum 2 buçuk gibi uyanıyor . Son uyanıklık süresini de 6 saat olarak ayarlıyorum 8 buçuk 9 arası uyuyor. Size de fikir olması açısından yazdım 😊 eğer uyanıyorsa 1 saate tekrar uykuya döndürün bir süre sonra vücut öğle uykusunun uzun olduğunu kabullenmeye başlayacak bence
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

19 Ağustos 2026 13:00
İrem
Gelen yorumlarları da dikkate alarak sabah uyanıklık süresini 4 buçuk 5 saat ayarlamaya çalışıyorum 7 buçuk gibi uyanıyor 12 buçuk gibi uyutuyorum 1 saat sonra uyanıyor ama pışpışlayıp tekrar uykuya döndürüyorum 2 buçuk gibi uyanıyor . Son uyanıklık süresini de 6 saat olarak ayarlıyorum 8 buçuk 9 arası uyuyor. Size de fikir olması açısından yazdım 😊 eğer uyanıyorsa 1 saate tekrar uykuya döndürün bir süre sonra vücut öğle uykusunun uzun olduğunu kabullenmeye başlayacak bence
Ay hadi inş vallaha çok yoruldum artık geve 1 2 gibi yatmaktan
İ

İrem ..

Premium Üye
19 Ağustos 2026 13:07
🧸Ebru Keleş 🧸
Ay hadi inş vallaha çok yoruldum artık geve 1 2 gibi yatmaktan
Tabi ki gece uyanmalarına çözüm bulamadım 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor 🥲 gündüz uykusunu düzene sokup gece beslenmesini de kesmeye çalışcam
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir