Tek Uyku

178 görüntüleme
H

Hümeyra

10 Haziran 2026 12:27
15 aylık bebeğim 2 uyku yapınca gece yarısı yatıyor, tek uyku yapsa yetmiyor 6-7 gibi pili bitiyor. 2 uyku net fazla geliyor ama teke nasıl geçeceğiz erken mi acaba?
O

Ozlem

10 Haziran 2026 12:56
Tek uykuda kaçta uykuya dalıyor erken uyuyorsa ondan olabilir mi ki ? Biz tek uykuya 11 aylıkken geçmeye başlamıştık
H

Hümeyra

10 Haziran 2026 12:59
Ozlem
Tek uykuda kaçta uykuya dalıyor erken uyuyorsa ondan olabilir mi ki ? Biz tek uykuya 11 aylıkken geçmeye başlamıştık
En fazla 12 ye kadar tutabiliyorum 1 saat belki 1 buçuk saat uyuyor. Sizin öğle uykusu kaç saat sürüyor
E

Eliff

10 Haziran 2026 13:02
bebekten bebeğe değişiyor bazen daha erken bazende daha geç ama genelde 1 yaşında tek uykuya geçiş yapıyorlar.
O

Ozlem

10 Haziran 2026 13:12
Hümeyra
En fazla 12 ye kadar tutabiliyorum 1 saat belki 1 buçuk saat uyuyor. Sizin öğle uykusu kaç saat sürüyor
Benim kızımında uykusu 11.30 da geliyor ama öğle yemeği derken on iki buçuk biri buluyor. Değişiyor ama genelde 2-2.5 saat sürüyor eğer 1 -1.5 saat sonra uyanırsa tekrar sallıyorum öyle uyutuyorum. Zaten kısa uyuduğunda kendisi huzursuz oluyor uykusunu aldıgındaki enerjisi olmuyor.
M

Merve A. ..

10 Haziran 2026 13:20
İlk uykuya geçmeden önce 4-5 saat uyanık tutun akşam da 7 de uykuya geçirin zamanla öğle uykusunu uzatır alışır. 14 ayligiz biz de tek uyku uyuyoruz bazen sabah 6 gibi erken kalkarsa iki uyku uyutuyorum
M

Merve A. ..

10 Haziran 2026 13:21
Zaten bebekler ikinci uykuya direniyorsa ve gece uykusu geç saatlere kalıyorsa tek uykuya dusmeliymis
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir