Tek Tarafa Yıkılma

114 görüntüleme
S

Sinem S.

2 Temmuz 2025 05:48
Kızım 5 buçuk aylık desteksiz oturma denemelerine başladım bıraktığım zaman sol tarafına doğru düşüyor mama sandalyesine koyuncada o tarafa doğru eğim gösteriyor
Senem A.

Senem A.

2 Temmuz 2025 06:40
5 buçuk ayda cansız destek ile oturma başlayabilirsiniz ama desteksiz oturma 9. Aya kadar süresi var diye biliyorum Osman hocanın videolardan yani çok erken deniyorsunuz muhtemelen
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

2 Temmuz 2025 07:02
Her bebeğin gelişimi farklı bunun bir gelişim geriliği olduğunu düşünmeyin ve korkmayın. Benim kızım 6. ayında desteksiz oturmaya başladı. Denemelerimiz 4. Ayda başladı ama 6. Ayımız da oturabildik. Ve sorun etmedik. Siz bebeğinize güvenin çünkü bebeğiniz aslında denge kurmaya çalışıyor. Zamanla her şey yoluna girecektir. Önerim, tummy time yaptırmaya devam edin, hijyen açısından güvendiğiniz spa merkezine götürebilirsiniz. Bebekler suyu çok seviyor ve suda sürekli dans eder gibi hareket ettikleri için omurgaları daha iyi gelişiyor ve aynı zamanda ince motor becerileri de gelişiyor. Eviniz de küvet ya da jakuzi var ise birlikte eğlenmek için daha fazla gecikmeyin derim çünkü bebeğiniz çok sevecek. Tabii ki yine de uzman doktorunuza danışmakta fayda var. :)
S

Sinem S.

2 Temmuz 2025 20:54
Beni desteksiz oturamaması değilde sürekli aynı tarafa devrilmesi düşündürdü
A

Asli B.

4 Temmuz 2025 16:17
Benim bebeğim de 5bucuk ay civarlarinda öyleydi genelde tek tarafa devriliyordu. 6.5 aylık şu an normal devrilmeden dik oturabiliyor. Siz yine de doktorunuza danışın tabii

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir