Tek Tarafa Yatma

84 görüntüleme
E

Ezgi Ö.

21 Aralık 2025 20:25
Merhabalar, 4 ay 9 günlük bebeğim sadece sağ tarafına yatıyor. Defalarca diğer tarafa düzeltmeme rağmen tekrar dönmüş oluyor. Haliyle kafasında şekil bozukluğu oluştu. Yüz üstü durmaya zorluyorum fakat sevmiyor, kısa süreli duruyor. Yüz üstü uyumaya alıştırmalı mıyım? Nasıl yaparım? Önerilerinizi bekliyorum
B

Büşra K. ..

21 Aralık 2025 20:30
Merhaba yüz üstü uyutmak bu aydaki bebekler için çok tehlikeli şekil bozukluğu için doktora danışın
E

Ezgi Ö.

21 Aralık 2025 20:31
Düz kafa yastığı kullanıyoruz fakat faydasını görmedim sanki
M

Melike M.

21 Aralık 2025 20:58
Düz kafa yastıgının hiç bir faydası yok boşuna para tuzagı.Uyuduktan sonra soluna yatırsanız tekrar dönüyor mu sağıma.Uykuya daldıktan sonra sola yatırmayı deneyin bide
E

Ezgi Ö.

21 Aralık 2025 21:14
Denedim Melike hanım ama tekrar dönüyor maalesef . Uğraşırken uyandırmışlığım bile var
B

Buse

24 Aralık 2025 01:16
Boynunu bi kontrol edin isterseniz benim bebegimde de ayni sorun vardi ben sağa ceviriyorum o sola donup duruyo sonra boynunda bi sislik farkettik dogum sonrasi olusmamasi gereken bir kas olusmus fizik tedaviye basladik yine ara ara sola donuyo ama ilk zamanlara gore az olsa gelisme var sizde bi ona bakin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir