Tek Memeyi Emme
127 görüntüleme
S
Seda N. ..
18 Haziran 2025 17:41
Bebeğim 4,5 aylık bir memeyi uvu küçük ve süt az olduğu için reddediyor. Biri işe besleniyor . Sizce emzirme sürecinde yeterli olur mu? Şuanlık kilo alımı iyi
C
Cansu Y.
18 Haziran 2025 18:26
Benim bebeğim de 4 ay 8 günlük. Şu an aynı sorunu biz de yaşıyoruz. Acaba 4. Ay ataklarından biri de bu sorun mı
S
Seda N. ..
18 Haziran 2025 18:28
Bizimki başından beri emmek istemiyor. Ama bu ay ataklarında bazı memeyi reddetme varmış. Sizinki sadece bu süreçte olduysa muhtemelen geçecektir
L
Latife
18 Haziran 2025 20:34
Arkadaşlar aynısı benim bebeğimde de oldu istemediği memeyi genelde gece uykularında mayışıkken verdim, gündüzleri de uyanır uyanmaz verdim. Bir de sağlık ocağında bir hemşire söylemişti: istemediği memeye ters yönde yatırın bazen işe yarıyor
N
Nazlıcan A. ..
18 Haziran 2025 21:19
Benim kızım şuan 5 buçuk aylık ve hala tek göğüsten alıyor alsa ne yaptıysak diğer tarafı almadı silikon göğüs ucu denedim olmadı istemedi manuel ve elektrikli sağım yaptım biberon yine almadı sanki biliyor gibi o taraftan olduğunu en sonunda bende tamamen ümidimi kestim tek bir tarafran veriyorum ve tabi ki yetişmedigi için mama ile destekliyorum yani ben ilk doğduğu andan itibaren almadı
S
Seda N. ..
19 Haziran 2025 09:23
Biberon almadı demişsiniz mamayı nasıl veriyorsunuz? Benimki de yetmiyor mudur acaba ? Şuanlık kilo alımıve çişli bezi iyi ama çok huzursuz
N
Nazlıcan A. ..
19 Haziran 2025 20:05
Biberon şu şekilde almadı manuel ve elektrikli pompa ile sağım yaptım anne sütünü ama almadı içmedi benim kız sadece sağ taraftan alıyor ama sol tarafı ne emdi ne de sütünü biberon ile verebildim o yüzden sadece sağ taraftan emiyor ve artı mama ile destekliyorum mama içerken bir sıkıntı yok biberon da ama ne zaman sağım yaptım o şekilde almadı yani memeyi değil sol tarafın sütünü içmek istemiyor