Tek Memeden Daha İyi Süt

50 görüntüleme
D

Derya ..

5 Mart 2026 19:42
Sağ memeden sol memeye göre daha fazla süt geliyor bunu yaşayan var mı
N

Nazlı

5 Mart 2026 20:34
Maalesef ben yaşadım ve bir süre sonra bebeğim ikisi arasında fark olduğunu anlayınca az gelen tarafı emmeyi bıraktı. Savaş veriyordum resmen. Az gelen tarafı sağarak verdim bir süre ama gittikçe daha da azaldı. Diğer tarafı aktif emdiği için süt azalmadı. Sonuç ne mi oldu 😅Artık tek meme emiyor ve mama takviye veriyorum
D

Derya ..

5 Mart 2026 20:36

Nazlı

Maalesef ben yaşadım ve bir süre sonra bebeğim ikisi arasında fark olduğunu anlayınca az gelen tarafı emmeyi bıraktı. Savaş veriyordum resmen. Az gelen tarafı sağarak verdim bir süre ama gittikçe daha da azaldı. Diğer tarafı aktif emdiği için süt azalmadı. Sonuç ne mi oldu 😅Artık tek meme emiyor ve mama takviye veriyorum

Ben de sürekli savaş veriyorum önce süt az olan memeyi veriyorum illa emsin de uyarılsın diye sonra diğerine geçiyorum. Bazen hiç sıkıntı yapmıyo bazen aşırı sinirleniyo. Göğüsler arası boyut farkı var bende o da etken olabilir mi acaba. Ayrıca tek neme emzirip gayet iyi beslenen bebekler duymustum sizin de öyle sanırım :) beslenip büyüsünler de sorun yok :)
N

Nazlı

5 Mart 2026 20:42
Benimde aynı dediğiniz gibiydi aşırı sinirleniyordu ve diğer memeye de sinir oluyordu. Emmeyi bırakacak diye korkuyordum. Çok fazla zorlamak istemiyordum. Arasında haliyle boyut farkı oldu ve çok üzülüyordum. Sadece ilk ay iki memeyi emdi. Sonra hep tek meme emdi. 4. Ayında mamaya başladım. Şimdi 7 aylık. Bazen mama bile içmek istemiyor aşırı mama da yemiyor 2-3 ölçek ya içer ya içmez. Gelişimi de gayet iyi çok şükür. Diğer memeyi emseydi süt iyi gelseydi mama başlamazdım. Ama nasip böyleymiş. Şimdi memeler eşitlendi. Zamanla düzeliyormuş Allahtan 😅
D

Derya ..

5 Mart 2026 20:44

Nazlı

Benimde aynı dediğiniz gibiydi aşırı sinirleniyordu ve diğer memeye de sinir oluyordu. Emmeyi bırakacak diye korkuyordum. Çok fazla zorlamak istemiyordum. Arasında haliyle boyut farkı oldu ve çok üzülüyordum. Sadece ilk ay iki memeyi emdi. Sonra hep tek meme emdi. 4. Ayında mamaya başladım. Şimdi 7 aylık. Bazen mama bile içmek istemiyor aşırı mama da yemiyor 2-3 ölçek ya içer ya içmez. Gelişimi de gayet iyi çok şükür. Diğer memeyi emseydi süt iyi gelseydi mama başlamazdım. Ama nasip böyleymiş. Şimdi memeler eşitlendi. Zamanla düzeliyormuş Allahtan 😅

Ay iyi bari düzelsin de😂 çok zormuş böyle seyler. Kafaya takınca daha da karmaşık oluyor :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir