Tek Memede Süt
128 görüntüleme
H
Hatice K.
Premium Üye
14 Mart 2026 13:22
Bebeğim doğduğundan beri meme reddi yaşıyorduk sürekli sağıp verdim şuan 2 aylık memeden emmeye başladı ama sadece sol göğüsümden süt geliyor sağ göğsümü sağıyorum 10 ila 20 cc anca çıkıyor ucuda yok tekrar meme reddi yaşamamak için sağ göğsümü veremiyorum benim durumumda olup sütün gelmesini sağlayan oldu mu

Betül E.
14 Mart 2026 14:04
Merhaba sağ göğsünüzü 2-3 saat aralıkla sağın. Sütünüz artacak. Bir de eğer sağ göğüsten de emzirmek istiyorsanız göğüs ucu silikonu kullandım ben.
H
Hatice K.
Premium Üye
14 Mart 2026 14:10
Merhaba sağ göğsünüzü 2-3 saat aralıkla sağın. Sütünüz artacak. Bir de eğer sağ göğüsten de emzirmek istiyorsanız göğüs ucu silikonu kullandım ben.

Betül E.
14 Mart 2026 14:12
Göğüs ucu silikonunu da almıyor kendini ittiriyor sağım yapıyorum sürekli ama hala çoğalmadı ilk zamanlar mastit olmuştum süt tıkandı iki göğüste de sol göğüs açıldı sağ göğsüm hala açılmadı tam memeye alışmışken bu seferde sütün yetmemesinden korkuyorum sizce tek göğüs yeter mi
H
Hatice K.
Premium Üye
14 Mart 2026 14:22
Bence yeterli tabi işin uzmanı değilim ama doktorlar da bir göğüs bir göğüs olarak emzirmeyi öneriyor. Sonraki aşamalarda ek gıdasıydı osuydu buduydu zaten ihtiyacı da azalacak endişe etmeyin. Doktorum bana süt artması için solgarın bir takviyesini önermişti büyük ölçüde de işe yaramıştı

Betül E.
14 Mart 2026 14:23
Çok teşekkür ederim 👼🏻
C
Ceren İ.
Premium Üye
14 Mart 2026 15:36
Göğüs ucu silikonunu da almıyor kendini ittiriyor sağım yapıyorum sürekli ama hala çoğalmadı ilk zamanlar mastit olmuştum süt tıkandı iki göğüste de sol göğüs açıldı sağ göğsüm hala açılmadı tam memeye alışmışken bu seferde sütün yetmemesinden korkuyorum sizce tek göğüs yeter mi
H
Hatice K.
Premium Üye
14 Mart 2026 15:57
Bestlak damla var deneyebilirsiniz suya karıştırıp içiliyor birde hippin çayını kullanmıştım emzirdiğim dönemde sütüm 20 30 gelirken düzenli kullandığımda 90 100e kadar çıkmıştı deneyebilirsiniz 🙏🏻
C
Ceren İ.
Premium Üye
14 Mart 2026 16:01
Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim ama bunun damarlarla alakası yok yani öylemi sütün azlığıylamı alakalı malt içeceği içiyorum sol göğsümde artma yapıyo sağda yine yapmıyo çünkü
Yükleniyor...