Tek Meme Reddi
89 görüntüleme
D
Duygu Ö.
3 Temmuz 2025 17:52
70 günlük kız bebek tek memeyi reddediyor. Sol memeden süt çok az geliyo kesilmek üzere. Tek memeyle devam eden var mı yeterli olur mu? 30 ml mama da veriyorum.
Z
Zeyd T. ..
3 Temmuz 2025 17:57
Göğsünüzü sağıyor musunuz
Z
Zeyd T. ..
3 Temmuz 2025 17:58
En azından sağarsanız süt azalmaz ve sağdığınız sütü verirsiniz silikon uç deneyebilrsiniz
D
Demet
3 Temmuz 2025 18:26
Oğlum 5 yaşında. İki sene emzirdim, bunun bir senesi tek memeyle. Geceleri emiyodu tek diğerini, yaşına girince onu da bıraktı. Bi memeyle de yetti süt 24 aylık olana kadar. Kızım da 5 aylık, onla da aynı şeyi yaşıyorum. Kilo alımı yeterli takmıyorum o yüzden. Ama bence sağmayı deneyin süt artarsa daha iştahlı oluyolar, ayakta emzirin, o şekilde daha rahat emiyolar
Ş
Şükran Ç.
4 Temmuz 2025 11:55
Benim bebegın de bir tarafı redediyor 9 aylık bi süre emdı silikın uc ile sonra silikonsuz emmeye alıstırdım son 1 aydır falan hiç istemıyor ancak uykulu halıyle falan 2 3 dakka emıyor o kadar böyle olunca süt te azaldı tabi
D
Duygu Ö.
4 Temmuz 2025 11:58
Sol mememde süt azaldı sağım da yapıyorum en fazla 10 ml çıkıyor. Az olduğu için de emmek istemiyo. Diğer göğüsümden de en fazla 10-15 dakika emiyor sonra kafasını çevirmeye başlıyor doyuyor mudur
S
Sema S. ..
4 Temmuz 2025 18:49
Benim de sağ göğsümde sütüm az oğlum da 7 aydır soldan emiyor ve kilo alımı bu zamana kadar gayet sağlıklı oldu. Başlarda kafama takıyordum ama sonradan büyük bir sorun olmadığının farkına vardım