Tek Meme Reddi

89 görüntüleme
D

Duygu Ö.

3 Temmuz 2025 17:52
70 günlük kız bebek tek memeyi reddediyor. Sol memeden süt çok az geliyo kesilmek üzere. Tek memeyle devam eden var mı yeterli olur mu? 30 ml mama da veriyorum.
Z

Zeyd T. ..

3 Temmuz 2025 17:57
Göğsünüzü sağıyor musunuz
Z

Zeyd T. ..

3 Temmuz 2025 17:58
En azından sağarsanız süt azalmaz ve sağdığınız sütü verirsiniz silikon uç deneyebilrsiniz
D

Demet

3 Temmuz 2025 18:26
Oğlum 5 yaşında. İki sene emzirdim, bunun bir senesi tek memeyle. Geceleri emiyodu tek diğerini, yaşına girince onu da bıraktı. Bi memeyle de yetti süt 24 aylık olana kadar. Kızım da 5 aylık, onla da aynı şeyi yaşıyorum. Kilo alımı yeterli takmıyorum o yüzden. Ama bence sağmayı deneyin süt artarsa daha iştahlı oluyolar, ayakta emzirin, o şekilde daha rahat emiyolar
Ş

Şükran Ç.

4 Temmuz 2025 11:55
Benim bebegın de bir tarafı redediyor 9 aylık bi süre emdı silikın uc ile sonra silikonsuz emmeye alıstırdım son 1 aydır falan hiç istemıyor ancak uykulu halıyle falan 2 3 dakka emıyor o kadar böyle olunca süt te azaldı tabi
D

Duygu Ö.

4 Temmuz 2025 11:58
Sol mememde süt azaldı sağım da yapıyorum en fazla 10 ml çıkıyor. Az olduğu için de emmek istemiyo. Diğer göğüsümden de en fazla 10-15 dakika emiyor sonra kafasını çevirmeye başlıyor doyuyor mudur
S

Sema S. ..

4 Temmuz 2025 18:49
Benim de sağ göğsümde sütüm az oğlum da 7 aydır soldan emiyor ve kilo alımı bu zamana kadar gayet sağlıklı oldu. Başlarda kafama takıyordum ama sonradan büyük bir sorun olmadığının farkına vardım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir