Tek Meme ile Doyuyor mu
191 görüntüleme
B
Burcu Ü. ..
1 Temmuz 2025 03:18
Oğlum 50 günlük tek memede 15 20 dk doyuyor mu yoksa diğer memeyi de sunmalı mıyım ?
G
Gökçe G.
1 Temmuz 2025 16:19
Bir yanıt yazılsın diye bekledim ama hep merak ettiğim şey benim de
İlk ay tek memede güzel kilo aldı sonra yetmiyor gibi doktor yeterli dese de şu an 3 aylığız ilk ay gibi güzel kilo almadı ben de iki meme emzirmeye karar verdim biraz öyle denicem. Yani kısaca büyüdükçe tek meme yetmiyor gibi yine de araştırın siz☺️
İlk ay tek memede güzel kilo aldı sonra yetmiyor gibi doktor yeterli dese de şu an 3 aylığız ilk ay gibi güzel kilo almadı ben de iki meme emzirmeye karar verdim biraz öyle denicem. Yani kısaca büyüdükçe tek meme yetmiyor gibi yine de araştırın siz☺️
H
Hiranur Y. K.
3 Temmuz 2025 10:50
Merhaba. Benimde hep tek memede emdi. Kilo alımları iydi fakat büyüdükce tek meme yetmiyor iki memeye çıktık şuan 4.5 aylık. Bazı bebekler 5 dk emer ve doyar bazilari yarım saat memeden ayrılmaz. Bebeğinizi başkaları ile kıyaslamayın. Her bebek farklıdır
B
Berna E.
3 Temmuz 2025 16:20
50 gunluk bebek tek memede 20 dk kesin doyar merak etmeyin. Ben ilk aylarda 20 dk bir meme, 10 dk diger meme yapiyordum. Sonradan 15-20 dk tek memeye gectik. Kilo da aliyordu.