Tek Meme
106 görüntüleme
B
Büşra
4 Şubat 2026 09:06
Merhabalar oğlum 4 buçuk aylık doğduğundan beri tek meme emiyor. Her emmede sırasıyla veriyorum. Şimdi kilo alımında yavaşlama oldu. Doktorumuz bir emmede her iki memeyi de emmesi gerektiğini söylüyor. Ama ilk memeyi emdikten sonra ikinciyi verdiğimde istemiyor. Doymuş olduğundan değil almak istemiyor.Buna nasıl çözüm bulabilirim. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
B
Burcu B. Ö.
4 Şubat 2026 09:29
Merhaba benim bebeğim de 7 aylık 4.5 aylıktan beri meme reddi var bazen düzeliyor bazen düzelmiyor tekrar başlıyor benimki de hep sağ göğsümü emiyor emdiği zamanlarda diğerini uykusunda veriyorum acaba tek memeyi emdikten sonra doyduğu için diğerini istemiyo mu yani ben hep öyle düşünmüştüm doydu demek ki diye
K
Kübra E. T.
4 Şubat 2026 09:59
İsterseniz diğer memeye geçerken bir de pozisyon değiştirin , koltuk altı pozisyonu gibi
B
Buket ..
4 Şubat 2026 10:03
Kulakla ilgili bir problem olabilir mi acaba problemli olan tarafa yatmak istemeyebilir fa
A
Arzu.G
4 Şubat 2026 10:15
Tutmakta zorlanıyor olabilir özellikle daha az kullanılan meme diğerine göre daha yumuşak ya da çökük olabilir ucu.pozisyon değiştirip denediniz mi
B
Büşra
4 Şubat 2026 12:32
Merhaba benim bebeğim de 7 aylık 4.5 aylıktan beri meme reddi var bazen düzeliyor bazen düzelmiyor tekrar başlıyor benimki de hep sağ göğsümü emiyor emdiği zamanlarda diğerini uykusunda veriyorum acaba tek memeyi emdikten sonra doyduğu için diğerini istemiyo mu yani ben hep öyle düşünmüştüm doydu demek ki diye
B
Büşra
4 Şubat 2026 12:33
İsterseniz diğer memeye geçerken bir de pozisyon değiştirin , koltuk altı pozisyonu gibi
B
Burcu B. Ö.
4 Şubat 2026 12:34
Özellikle bir memeyi değil de solla başlarsam sağı sağ ile başlarsam solu almak istemiyor. Çişli bez sayısı az oluyor o yüzden tam doymuyor yetecek kadar emmiş oluyor gibi geliyor bana. Sizin kilo probleminiz yoksa bez sayısı iyiyse belki sizinki doyuyordur
K
Kübra E. T.
4 Şubat 2026 12:41
Örnek veriyorum sağ memeyi emmeye başladıktan sonra diğer memeyi ona doğru yaklaştırıp öyle teklif edin bebiş tuttuktan sonra da diğer memeye doğru yaklaştırın biraz aynı pozisyondayken ben böyle deniyordum diğerini de emsin diye Allah kolaylık versinnn 🌸
B
Büşra
4 Şubat 2026 22:19
Bende bu bez sıkıntısını çözemedim acaba her altından aldığımız bez iki üç kere işenmiş mi olmalı yani bazen bi kere işediği oluyor az işediği oluşon
B
Büşra
4 Şubat 2026 22:19
Örnek veriyorum sağ memeyi emmeye başladıktan sonra diğer memeyi ona doğru yaklaştırıp öyle teklif edin bebiş tuttuktan sonra da diğer memeye doğru yaklaştırın biraz aynı pozisyondayken ben böyle deniyordum diğerini de emsin diye Allah kolaylık versinnn 🌸
B
Burcu B. Ö.
5 Şubat 2026 00:28
Bizim kullandığımız bezde ıslaklık göstergesi var onu baz alıp değiştiriyorum. Emin olamıyorsanız o bezlerden kullanabilirsiniz siz de.