Tek Gözde Sürekli Göz Yaşı Akması ve Kızarıklık

55 görüntüleme
M

Melike D.

1 Nisan 2026 00:34
4.5 aylık erkek bebeğimde 2 gündür sağ gözünde hafif çapaklanma ve sürekli tek gözünden ağlıyor gibi göz yaşı akıyor 1 haftadır gözlerini çok ovalıyor. Işığa karşı hassasiyet var çok hafif kızarıklık da var serum fizyolojikle gazlı bezle sildim biraz rahatlıyor ama geçmiyor daha önce başına gelen oldumu göz doktoruna götürmeli miyim. bebeklerde göz muayenesi zor oluyor.
N

Nur Ç.

1 Nisan 2026 02:14
Benim bebeğimde yeni doğduğu zaman öyle olmuştu, başka bir şey için doktora gittiğimizde doktorun kendisi göz damlası yazdı 3 gün kullanın dedi bebeklerde göz yaşı kanalları tıkalı olduğu için burunun üst kısmından göze doğru masaj yapın zamanla açılır dedi. Tek gözü dediğiniz gibi çapaklı ve sadece oradan göz yaşı geliyor bilmiyorum sorun yaratır mı bilgi alırsanız buraya da yazar mısınız doktor kontrolüne daha var bizim çünkü
M

Melike D.

1 Nisan 2026 22:22
Malesef ilçedeyim ve doktora her zaman erişimim yok o yüzden burdan yapabileceğim birşey varmı diye yazdım dediğini gibi masaj deniyim bir süre
H

Havin

2 Nisan 2026 03:29
Benim bebeğimde sonradan oldu göz yaşı vardı çapak tek göz göz yaşı kanalı tıkanıklığı dedi doktor masaj verdi ve göz damlası verdi onu kullandım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir