Tek Göğüs Alan Bebek
142 görüntüleme
Ş
Şengül G. İ. ..
22 Aralık 2025 12:47
Tek göğsü almıyor ne yapabilirim
B
Büşra K. ..
22 Aralık 2025 12:52
Merhaba tek göğüsle doyuyor mu Önce onu kontrol etmelisiniz sonra neden almadığının sebebini bulmalısınız bebek kaç günlük bilmiyorum ama Örneğin yeni doğan bebek almadığı göğsü emmeye çalışırken meme ucu yaranın vardı da bir ses çıkardınız çocuk ondan mı korktu ya da çocuk sakinken bir memenizi 5 dakika emzirip diğer memenizi 5 dakika bir deneseniz farklı pozisyonlarda emediği tarafı teklif etseniz belki sonuca ulaşırsınız
Ş
Şengül G. İ. ..
22 Aralık 2025 13:06
Merhaba bebeğim 52 günlük en başından bir memeyi almıyordu sonra alistirdim ama sonra her iki gogsum yara oldu emzirmeyi bıraktım megersem mantar olmuşlar iyileştikten sonra tekrar emziriyorum ama bir haftadir uğraşıyorum emmiyor hatta bazen ağzına bile almıyor ve şu an tek gogsumle doymuyor mama da alıyor
B
Büşra K. ..
23 Aralık 2025 18:11
Şengül Hanım doktorunuza danışın bence emzirme polikiliniğine de gidip durumu anlatırsanız yardımcı olurlar
Ş
Şengül G. İ. ..
23 Aralık 2025 20:52
Teşekkür ederim gittim memeyi vermeye çalışın alır dediler malasef ki hala almiyor
B
Büşra K. ..
24 Aralık 2025 10:05
Anladım Şengül Hanım burada emzirme danışmanı vardı isterseniz onunla iletişime geçin inşallah tutar bebiş göğsünüzü
Ş
Şengül G. İ. ..
24 Aralık 2025 11:45
Teşekkür ederim Büşra hanım insAllah alır nerde yaziyor bulamadım ben emzirme danışmanni
G
Gamze M.
27 Aralık 2025 18:16
Şengül hanım topluluk kısmının en başında yukarı sağda 41 aktif uzman kısmından bakabilirsiniz
Ş
Şengül G. İ. ..
27 Aralık 2025 18:32
Teşekkür ederim Gamze hanım iki günonce buldum