Tek Annelik😔
160 görüntüleme
R
Rabia Ş. ..
17 Mart 2026 20:27
Merhaba, bebeğim 6 aylık eşim işinden dolayı 2 ay yanımızda olamayacak. Sonrasında ben onun yanına 2-3 haftada 1 gideceğim. Bu süreç ister istemez benim için zor olacak. Bir yandan hem eşimden ayrı kalacağım. Hem çocuğuma tek başıma bakacağım hem de işime gidip gelmek zorundayım. Böyle annelerimiz var mı bana deneyimlerini aktarabilecek.
E
Esra G.
17 Mart 2026 20:38
Merhaba çalışan anneyim eşim askeri personel bebeğim 10 aylık olmak üzere, bir bakıcı ablamız var haftaiçi gündüzleri geliyor, eşim de haftanın çoğu günü evde yok, bende yalnızım desem yeridir yani çocuk babayı doğru düzgün görmüyor, pek bir sosyal çevremiz yok çünkü bir yere gitmem benim bebekle çok zor, her işimi kendim halletmeye çalışıyorum aileler uzakta, açık konuşmak gerekirse zorlanıyorum, en zoru da çok yalnız hissetmek, çoğu zaman kendime 5 dakika bile ayıramıyorum, sağlam psikoloji gerekiyor yani bebeği bırakabileceğiniz güvendiğiniz biri varsa bu süreçte birkaç saat birileriyle kahve içmek bile iyi gelecektir
R
Rabia Ş. ..
17 Mart 2026 21:52
Merhaba çalışan anneyim eşim askeri personel bebeğim 10 aylık olmak üzere, bir bakıcı ablamız var haftaiçi gündüzleri geliyor, eşim de haftanın çoğu günü evde yok, bende yalnızım desem yeridir yani çocuk babayı doğru düzgün görmüyor, pek bir sosyal çevremiz yok çünkü bir yere gitmem benim bebekle çok zor, her işimi kendim halletmeye çalışıyorum aileler uzakta, açık konuşmak gerekirse zorlanıyorum, en zoru da çok yalnız hissetmek, çoğu zaman kendime 5 dakika bile ayıramıyorum, sağlam psikoloji gerekiyor yani bebeği bırakabileceğiniz güvendiğiniz biri varsa bu süreçte birkaç saat birileriyle kahve içmek bile iyi gelecektir
E
Esra G.
17 Mart 2026 21:56
Peki babasını yabancılıyor mu? Annem yakınımda ama o da uzun süre kalamıyor bebeğimle. Yalnız hissetmek düşüncesi bile çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.