Tecrübeli Annelerden Yardım Bekliyorum

83 görüntüleme
B

Birşen G. S.

6 Ağustos 2025 14:38
Bebeğim 77 günlük 3860 kgs doğdu. Doğduğundan beri sütümü sağıp verdim. Ama artık silikon uçla emzirmeye başladım fakat bebeğim en fazla 5 dk emiyor. Ve sütü hep ağzından akıtıyor acaba doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum. Şu an kilosu 6.400 kgs. İçim rahat değil biberonla mı devam etsem lütfen yardım rica ediyorum
G

Gamze ..

6 Ağustos 2025 14:48
Emzirmeye devam et sağlık ocağına kontrole gittiğiniz de boyu uzuyorsa korkmayın. Bebegin kilosu doğum kilosunun 2 kat olması gerekiyor ayına göre. Ama en önemlisi boy uzaması. Bebekler gün geçtikçe emme refleksleri kuvvetlendiği için 5 dk da emse doyuyor olabilir. Zaten bebekler 5 dk süt içiyorsa 10 dk sizinle zaman geçirme ve anneden duygu alma zamanıdır. Bence suanlik kilosu gayet iyi maşallah Allah sağlıklı ömür nasip etsin 🌸✨️
T

Tuğba A. B. ..

6 Ağustos 2025 14:57
Silikonla da olsa memeye döndürebildiyseniz sakın yine biberona geçmeyin bence. Kontrollerde kilo alımı iyiyse süre önemli değil büyüdükçe çene kasları kuvvetleriyor daha çabuk boşaltıyorlar. Hatta zamanla Silikonu da yavaş yavaş birakabilirsiniz buyuk ihtimalle
C

Cansu S.

6 Ağustos 2025 15:16
Bebeğinizin kilosu yeterli bence doyduğunu gösteriyor bu şekilde emzirmeyle devam edin biberon ile daha zor doktorumuz ayda bir kilo alımını gayet iyi bulmuştu ki dahada az alınabilirdi her bebeğin gelişimi farklı emzirmeye devam edin kiloyuda stres yapmayın 🌸
B

Birşen G. S.

6 Ağustos 2025 16:28
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Göğüsümün ucu yoktu hiç emzirememiştim ama sağıp biberonla vermek o kadar yorucu ki. O yüzden silikon uç denemeye karar vermiştim ama doyup doymadığından emin olamıyordum. Ama içimi rahatlattınız teşekkür ediyorum hepinize

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir