Tecrübeli Anneler Yardımmm
93 görüntüleme
M
Merve
16 Temmuz 2025 10:22
Herkese selamlar kızım 4. Ay atakları içinde gündüz uykukarına çok zor dalıyor daldığında on onbeş dk anca uyuyor sonra uyanınca keyfi vs yerinde oluyor yarım saat sonra tekrar uyumak istiyor ve iki gündür de beslenmesi çok azaldı bu durum normal mi yoksa endişe etmelimiyim

Yasemin İ. K.
16 Temmuz 2025 10:27
Bu aylarda normal bir durum. 3bucuk aylık benimki de öyle. Emerken veya kucağımda kısa kısa uyuyup uykusunu almış şekilde uyanıyor. 5.ayda düzenlemelere başlayabilirsiniz. Endişe etmeyin
S
Sena K. E.
16 Temmuz 2025 10:39
4 buçuk aylığız çok şükür dün bitti 2 hafta çok zor geçti uzun uyku hayal gibi bişeydi dünden beri bi uyuyuşta 2 saat uyuyor yine sizinde geçecektir
M
Merve
16 Temmuz 2025 10:42
Uyku sorununu bir şekilde kabullenebiliyorum aslında ama beslenme azlığı beni çok endişelendiriyor belki hiçbir problem olmayacaktır ama işte ilk çocuk olunca tecrübesizlik böyle endişelere sokuyor
S
Sena K. E.
16 Temmuz 2025 10:54
Benim bebeğimde 2 gündür iştahsız normalde mama biberonunu bitirir ama bitirmiyor belki geçici bir durumdur keyfinde falan bir sorun yok çünkü sizinde keyfi iyiyse şuan için bir sorun yoktur bence ama takip edin 1 haftayı geçerse o zaman doktora danışmak gerekebilir