Tecrübeli Anneler Tavsiyeye İhtiyacım Var

227 görüntüleme
İ

İrem ..

Premium Üye
3 Ağustos 2026 23:26
Bebeğim 15 aylık ve bir ara kucakta uyumaya alışmıştı ama son 2 3 aydır emerek uykuya geçiyor . Uyku saatlerine dikkat ediyorum genelde akşam 8 buçuk 9 gibi uyur ama gece sık uyanmaları bitmiyor . Uyutuyorum park yatağına geçiriyorum saat başı uyanıyor . 11 12 gibi ben de yatacağım zaman bizim yatağımıza alıyorum yanımda uyuyor ve yine gece sık uyanıyor meme diyerek kalkıyor . Odasını ayırmam gerektiğini söylediler . Odasını nasıl ayıracağım bilmiyorum önce gece beslenmesini mi kesmeliyim ? Odasını ayırırken ben nerde yatmalıyım geçiş aşamasında ? Tecrübeli anneler hem gece beslenmesi hemde oda ayırma konusunda tecrübelerini anlatırsa çok memnun olurum 🌸 not : uyku eğitimi aldık ama başarılı olamadık desteksiz uyumuyor özellikle ben varsam memeyle uyumak istiyor .ve memeye ekstra bağlandı . Çalıştığım için yanında olduğum her an emmek istiyor gibi geliyor
A

Ayten G.

3 Ağustos 2026 23:38
Bizde de durumlar benzer. Gelecek cevapları burada bekleyeyim ben de
T

Tuba E.

4 Ağustos 2026 02:17
Evet odasini ayirman icin gece beslenmesini kesmen gerek once ki kesintisiz uyusun en azindan o kadar sık uyanmaz uyku arkadasi edinin onada senin kokun olan bisey giydir yatagina yatir emzik kullaniyosa ver poposuna pis pis yaparak uyut ilklerde zorlar ama hemen alışır ben ikizleri boyle alistirdim
T

Tuba E.

4 Ağustos 2026 02:18
Ama gece beslenmesini de pat diye kesemezsin once emme sayisini azalt sonrada emme miktarini azalt
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir