Tecrübeli Anneler Fikri Olan Bakabilrimi (süt )

83 görüntüleme
H

Hatice K. ..

10 Ocak 2026 10:01
Kızım 1 yaşında köy kesimine yakınız güvenilir yerden süt alıp güzelce kaynatıp hafif suyla açıp kızıma versem sizce uygunmudur .
Y

Yeliz A.

10 Ocak 2026 10:08
Bir yaşından önce bebeklere inek sütü protein miktarı nedeniyle verilmiyor. Anne sütünden üç kat daha fazla protein bulunuyor yavru bi ineği hızla büyütücek kadar. 1 yaşından sonrada ben olsam köyden inek sütünü alıp vermezdim. Pastörize edilmesinin nedeni ineklerde olan brusella tuberküloz gibi rahatsızlıkların bebeğe geçmemesi. Ocakta kaynayan ve dogal yollardan sogutulan süt ne kadar pastörize edilmiş olur şüpheli. Keza şuan cok yakın zamanda ineklerimizde hastalıklar çoğaldı yakın zamanda iki farklı şehirde iki farklı kişi halk arası deyimiyle deli dana hastalığından öldü ki bu hastalık yıllardır hiç gözükmemiştir dünya sağlık örgütüne bildirilmesi ve karantinası şart olan bi hastalık o kadar ciddi ki haberi bir gün yapılıp yayın yasağı geldi. Ben olsam şu durumda biraz daha yaş almasını beklerdim. Güvenilir bi markanın devam sütünü deneyebilirsiniz:)
H

Hatice K. ..

10 Ocak 2026 10:22
Sma mama kullanıyorduk haberler malum diğer mamları içmedi yazikki sadece Bebelacdenemedik oda palm yağı varmış içinde bende bi seçenek aklıma geldi süt vermek .
T

Tuğba B. ..

10 Ocak 2026 10:33
Hayır siz ne kadar kaynatsanız da emin olamazsınız hemde kansızlık yapar devam sütüne devam edin
Y

Yeliz A.

10 Ocak 2026 10:34
Aptamil devam sütüne şans verin isterseniz zaten ek gıda ile besleniyor
H

Hatice K. ..

10 Ocak 2026 10:43
Teşekkür ederim Hanımlar 🙏
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

10 Ocak 2026 21:49
Merhaba; güvenli olmadığı için pastörize inek sütü verebilirsiniz 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir