Tecrübeli Anneler...
111 görüntüleme
Ş
Şeymanur A. ..
28 Haziran 2025 05:13
Canım anneler 5 aylık bir oğlum var onun sağlığı mutluluğu geleceği çok önemli benim için, sizin için de öyledir eminim, bu yollardan geçenler tekrar nebeğiniz olsa neleri farkı yapardınız, neler tavsiye ederdiniz ?
B
Büşra T.
28 Haziran 2025 06:32
Ek gıda dönemine geçtikten sonra bebeğe salatalık havuç gibi şeylerin diş kaşıyıcı olarak verilmesine müsade etmeyin dişi varsa zaten vermeyin dişi yoksa da koparamaz diye güvenmeyim kızım salatalığı koparmıştı boğulma tehlikesi geçirdi aman diyim çok dikkatli olun yapacaksanızda gözünüzün önünde olsun bu dönemde herkesten duyarsınız ver bir şey olmaz diye ama olabiliyor
Ş
Şeymanur A. ..
30 Haziran 2025 05:22
Çok teşekkür ederim Büşra Hanım, gerçekten dikkat etmek gerekiyor en korktuğum konulardan biri benim de çok teşekkür ederim hatırlattığınız için ve cevabınız için 🥰

Amine D.
Ebe
30 Haziran 2025 05:42
Bol bol vakit geçirin her gün ayrı bi etkinlik değil ama onu hayata dahil edin ne yapıyorsanız anlatın anlamaz diye düşünmeyin. Atıyorum şuan altını değiştiriyorum şuan yemek yapıyorum vs. Bol bol fotoğraf video çekin zaman çok hızlı geçiyor ve onlar en büyük hatıra olarak kalıyor