Tazyikli Sut Akisi

34 görüntüleme
Y

Yildiz E.

13 Kasım 2025 01:19
Bebegim 2.5 aylik ve sutum hizli akiyor makas yontemini uyguladigimda sıklıkla sut kanalları tikaniyor. Yatarak emzirme uzun surede zararli sonuclara sebep oluyor deniliyor. Nasil bir yol izlemeliyim sevgili anneler ve danismanlarimiz
H

Hümeyra T.

13 Kasım 2025 02:13
Doktor bana makas ve geriye uzanma yönetimi söyledi. Makas yapmadım ben de kanallar kapanmasın diye, bir de ne zaman makas yapsam daha hızlı alış oldu bastırmış olduğum için.geriye yaslandım bebeğimin başı memenin üstünde vücudu tamamen bana dönük, bu şekilde emzirdim daharahat olsu tıkanmaları azaldı
V

Vaveyle

13 Kasım 2025 02:19
Bunun için hangi bölüm doktoruna gidilmeli?
H

Hümeyra T.

13 Kasım 2025 02:21
Çocuk doktorum söyledi
H

Hümeyra T.

13 Kasım 2025 02:22
Ayrıca Kadın doğuma gidebilirsiniz, sağlık ocağındaki ebe de yardımcı olur
H

Hümeyra T.

13 Kasım 2025 02:23
Bir öaykaşık kadar sa önden sağ demişti doktor, ben bazen tayzikli olan kısmı fark etitpimdeo yere dokunup tazyiğini atana kadar bekliyorum hangi kanalsa
S

Seda

13 Kasım 2025 02:58
Ben oğlumda yaşadım ilk 3 ay böylr oluyor diğer aylarda sütüm yetmiyot oluypr diyoruz sütün ön kısmı bebeğin vucut su ihtiyacınıdşper kısmı dayağlı olanmış doktor bana önsütü sağ kalanını emsin demiştş bu şekilde yapmazsan arka yağlı kısma ulaşmadan doyuyor bebek kilo alımı yavaşlıyor ayrıca emzirmede doktor bana her iki göğüsü aynı anda verme mesela sağı verdin uyudu uyandı yine sağ ver yağlı olan sütü yine alsın demişti diğer göğsünüde az bişeysağ demiştş süt yenilesin diyr sağım en iyisi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir