Tazyikli Süt

87 görüntüleme
Z

Zeynep Y.

27 Aralık 2025 21:33
Tazyikli süt yüzünden bebeğim ememiyor sadece gece emiyor gündüz bazen bi kaç dakika emip bırakıyor bazen hiç almıyor önden sağmayı denedim ama geçmiyor15 dakika emsin yine tazyikli geliyor mecburen sağıp biberonla vermeye başladım yanında da mamaya başladık hem sağıp hem ezmirmeye yetmediği için bütün pozisyonları makaslama blok emzirme hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı yardımcı olabilecek var mı
S

Simla ..

27 Aralık 2025 21:38
Bebeğim 9 aylık başından beri benimde aynı şekilde emzirme sonlanana kadar tazyikli geliyor ben yan yatarak emziriyorum diğer türlü her şekilde emzirmeyi denedim ama olmadı bebeğim sürekli öksürüyor genzine gidiyordu bu şekilde rahatladı
Z

Zeynep K.

27 Aralık 2025 21:40
Sağdıktan sonra neden yetmiyor yada bunu nerden anladınız yetmediğini? Memede süt bitmiyor sürekli üretim devam ediyor eğer şişlik sağdıktan sonra bitiyor meme yumusak hale geliyorsa süt bittti sanmayın emzirmeye devam edin ne kadar süt sagıyorsunuz ki yetmiyor mama vermek zorunda kalıyorsunuz
Z

Zeynep K.

27 Aralık 2025 21:41
Siz sağdıkça süt dahada tazyikli gelecek ve bu çıkmaz bir döngü olacak
Z

Zeynep Y.

27 Aralık 2025 21:41
Yatarak hiç almıyor memeyi maalesef
Z

Zeynep Y.

27 Aralık 2025 21:42
Kilo alımı azaldığı için anladık doktorla birlikte mamaya başladık. Emmiyor ısırıyor ucunu ya da memeye gelir gelmez ağlıyor gündüzleri.
A

Aysenur A.

27 Aralık 2025 22:03
elinizle memeyi sıkmayı denedinizmi emzirirken tazyik duruyor
S

Sena S. ..

27 Aralık 2025 22:42
Ben pozisyon olarak yatıyorum üzerime onu koyuyordum hala ara ara yapıyorum yani benim kurtarıcım o oldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir