Tazyikli Süt

199 görüntüleme
İ

İrem

17 Kasım 2025 16:15
Arkadaşlar uzun zaman sonra sağım yaptım o günden beri sütüm aşırı tazyikli geliyor ne yapabilirim? Hava yutuyor gece uykuları bozuldu hep acı çekiyor gibi çocuk
H

Hira N.

17 Kasım 2025 17:31
Osman hocanın hiperlaktasyon ile ilgili bir videosu var. Onu izleyip dediklerini yaparsanız zamanla düzelecektir. Bende etkisi oldu
Ebe M.

Ebe M.

17 Kasım 2025 18:05
Emzirme öncesi 1-2 dk sagim yapıp sonra memeyi vermeyi deneyin emme pozisyonunuzu değiştirmeyi deneyin ayrıca Süt miktarı yeterli ise sagimi bırakabilir ve ara ara masaj ve soğuk uygulama yapabilirsiniz
İ

İrem

17 Kasım 2025 18:06
Çok teşekkürler🌸 hocamızın da her konuda videosu var vallahi sağ olsun
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

18 Kasım 2025 06:58
İrem hanım tazyik sorunu yaşıyorsanız bebek emerken rahatsız olur genzine kaçar öksürür kendini geriye atar ve sütünüz fışkırır tarzda gelir bebek memeyi bıraktığı anda devam eder bu sorunu yaşıyorsanız evet tazyik sorunu var demektir ve önüne geçmeniz lazım önüne geçmek için de emzirmeden önce 5 dakika masaj yapın sonrasında el ile 5-10 dakika sağım yapın sonrasında Bebeğinizi makaslama yaparak geriye doğru yaslanarak emzirin. Ama gece uyku sorunu yaşıyor huzursuz derseniz de bu tazyik sorunundan kaynaklanmaz bebeğiniz de diş sancısı olabilir önüne geçerseniz bebek de rahatlar siz de rahatlarsınız hava yuttuğunu düşünüyorsanız da emzirme aralarında her 2-3 dakikada bir kaldırıp gaz çıkartıp yeniden emzirmeye devam etmeniz gerekir. Ayrıntılı bilgi ve destek almak isterseniz de yardımcı olurum 05060389958 🤗
İ

İrem

18 Kasım 2025 07:59
Çok teşekkürler esenay hanımcığım 🌸😌
S

Saime E.

18 Kasım 2025 20:55
Esenay hanım masaj nasıl olmalı
G

Gamze O.

29 Kasım 2025 08:38
Merhabalar 2-3 gündür sütüm tazyikli geliyor oğlum sonra ki emmede memeyi almak istemiyor ağlıyor. Uykuluyken daha kolay alıyor. Mochi ile önden 30 cc kadar sağım yapıp öyle denediğimde daha rahat içti. Bu süreç hep böyle mi devam eder yoksa geçici midir? Emme bittikten sonra fışkırma olmuyor bu hiperlaktasyon mudur?
İ

İrem

30 Kasım 2025 04:44
Merhabalar gamze hanımcığım ben de yatarak emzirerek baya azalttım fışkırma işini. Açıkçası hala arada fışkırıyor ama ip gibi 10-15 saniye fışkırıp duruyor, bebeğim de alıştı daha rahat karşılıyor sütü. Çok şükür ilk zaman gibi yorucu değil içinizi ferah tutun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir