Tavsiye Mama

182 görüntüleme
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

21 Mart 2026 14:40
Merhabalar bebeğim 5 ,5 aylık gündüz emmiyor maalesef sağıp biberonla verebileceğim kadar da sütüm olmuyor . O yüzden hem mama hem anne sütü devam etmek istiyorum. Önerebileceğiniz mama markalarını bilmek isterim 🙏🏻😇
İ

İlayda A.

21 Mart 2026 15:09
Bende hem mama hem anne sütü gidiyorum hipple başladık kilo alması da güzel gaz ve kabızlık yapmadı tavsiye ederim
N

Naz

21 Mart 2026 15:09
Eğer ilçede yaşamıyorsanız evolvia öneririm çok iyi bir mama stok sorunu hariç
C

Cennet ..

21 Mart 2026 15:24
Sma ve aptamilin haberlerinden sonra hippe geçtik ve çok memnunum
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

21 Mart 2026 15:48
Teşekkür ederim büyük ihtimalle ben de hipp alırım 🤓
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

21 Mart 2026 15:50
Naz
Eğer ilçede yaşamıyorsanız evolvia öneririm çok iyi bir mama stok sorunu hariç
Merkezdeyim ama stok sorunu varsa bir adım geri kaçalım 😬
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

21 Mart 2026 15:50
Cennet 💐
Sma ve aptamilin haberlerinden sonra hippe geçtik ve çok memnunum
Evet benim de o yüzden biraz kafam karıştı hipp de aklımdaydı
G

Gizem Ç.

21 Mart 2026 16:13
Bizde aynı şekilde besleniyorz . Aptamil comfort kullandık bebeğil beğenmedi, hippi de beğenmedi tavsiye üzerine golden Goat aldık beğendi tadını çok şükür memnunuz şimdilik
E

Esraa

21 Mart 2026 16:23
Bende hipp kullanıyorum anne sütüne ek olarak. Şuanlik kiloya katkısını bilmiyorum yeni başladım takviyeye ama bebeğim sevdi kabızlık veya gaz yapmadı.
C

Cennet ..

21 Mart 2026 18:12
Esraa
Bende hipp kullanıyorum anne sütüne ek olarak. Şuanlik kiloya katkısını bilmiyorum yeni başladım takviyeye ama bebeğim sevdi kabızlık veya gaz yapmadı.
Benimkinin kilosu da gayet normalinde seyretti anne sütü ve günde iki kez mama şeklinde besliyorum
E

Esraa

21 Mart 2026 18:57
Cennet 💐
Benimkinin kilosu da gayet normalinde seyretti anne sütü ve günde iki kez mama şeklinde besliyorum
Bizde kilo alımı biraz yetersiz olduğu için doktor önerisi ile başladık. Ne sıklıkta emzirip mamayi nasıl veriyosunuz acaba
C

Cennet ..

22 Mart 2026 01:32
Esraa
Bizde kilo alımı biraz yetersiz olduğu için doktor önerisi ile başladık. Ne sıklıkta emzirip mamayi nasıl veriyosunuz acaba
Ben işe gittiğim zaman bakıcı abla sabahtan öğlene kadar iki kez mama veriyor evde olduğum saatlerde hep emziriyorum ama iki gündür sütüm az geliyor yatmadan bir kez 90 cc mama veriyorum bebeğim dört aylık
G

Gülcan Ş.

22 Mart 2026 01:50
Maalesef her mama her bebeğe olmuyor ben hipp kullandım kabızlık sorunu yaşadı çok kusturdu çok acıktırdı kabızlıktan dolayı sma comforta geçtik oda güzeldi ama aşşırı sulu kaka yapıyordu sonra aptamil pronutra oda güzel tadını sevdi ama son part kokuyordu prosyneo yu kullanmaya başladık oda hem kabızlık hemde tadı acımsıydı mamamil kabızlık bebelac kabızlık yaptı artık tekrardan sma comfort kullanmaya devam ettik deneme yanılma olayı mamalar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir