Tavsiye :)
58 görüntüleme
E
Eda N. A. ..
17 Ağustos 2025 15:59
Neyden korkarsanız başınıza o gelirmiş
Normal doğumdan asla korkmuyorum sonrasında çocuğa nasil bakacağımdan korkuyorum dedim.ve gercekten öyle oldu doğumum rahattı ama dogum sonrası yogun bakim süreci vs vs cok zordu
Bir arkadaşım doğumdan korkardı sonrası kolay derdi gercekten dogumu 12 saat sürdü ama bebegi o kadar rahattı ki
Her şeyi olumlu düşünün eninde sonunda o çocuk dünyaya gelecek zaten derin bir nefes alın her şey güzel olacak inanın 💐
Normal doğumdan asla korkmuyorum sonrasında çocuğa nasil bakacağımdan korkuyorum dedim.ve gercekten öyle oldu doğumum rahattı ama dogum sonrası yogun bakim süreci vs vs cok zordu
Bir arkadaşım doğumdan korkardı sonrası kolay derdi gercekten dogumu 12 saat sürdü ama bebegi o kadar rahattı ki
Her şeyi olumlu düşünün eninde sonunda o çocuk dünyaya gelecek zaten derin bir nefes alın her şey güzel olacak inanın 💐
E
Emine A.
17 Ağustos 2025 16:20
Ben de kendimi o kadar çok normal doğum hazırlamıştım ki açıklığım olmasına rağmen mecbur sezaryene alındım ve o ameliyat dikiş ağrısı beni çok zorlamıştı bütün hamileliği boyunca normal doğuracağımı kendime odaklamıştım sezaryen aklıma bile getiremedim çünkü korkuyordum ve korktuğum başıma geldi