Tatilde Uyku

119 görüntüleme
A

Aslı O.

15 Haziran 2026 23:20
Kızım 10,5 aylık bu yaz tatil planımız var ailecek her şey dahil olan bir otele gideceğiz ama tabii ki tatil yerinde olduğumuz için akşamları otel odasında oturup kalmak istemiyoruz tatile gittiyseniz eğer bu süreci nasıl yönettiniz uykusu nasıl oldu veya onu gece uykusuna nasıl adapte ettiniz bebek arabasında çok gerginim kafamdaki tek soru işareti gece uykusu gündüz bir şekilde uyuyor yarım saat bile uyusa uykusunu almış oluyor ama gece uykusu bizim için önemli tavsiyelerinize ihtiyacım var
E

Ece ..

15 Haziran 2026 23:45
Aslı Hanım Merhaba, tatilden yazıyorum, aynı şekilde her şey dahil oteldeyiz gündüzleri aynı saatlerinde yatakta değil kucağımda uyuyor geceleri için uyku saati normalde 8 di şimdi 9.30 a doğru uzadı ama 9 da huysuzlanmaya başlıyor bebek arabasında dışarıda uyutamadım mecbur odaya geçiyorum 9.30 gibi de uyumuş oluyor. Odaya park yatak söyledik orada yatırıyoruz benim de bebeğim 7.5 aylık. Gündüz denizde çok yoruluyor o yüzden gündüz uykularına hemen dalıyor gece sessiz ortamda uyumaya alışık olduğu için o rutini değiştirmedik.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir