Tatilde Bebeğime Vermem Gereken Takviyeler

383 görüntüleme
B

Buse

1 Temmuz 2026 17:04
22 aylık kızım var bir ay sonra tatile gideceğiz. havuza ilk defa girecek kullanmam gereken herhangi bir probiyotik ya da takviye var mı el ayak hastalığından çok korkuyorum korumam için ne yapmam gerekiyor cevap verirseniz çok sevinirim
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Temmuz 2026 19:36
Öncelikle bebek havuzuna sokarken çok dikkat edin bende bunu yeni öğrendim bebek mayo bezleri çişi tutmazmış fazla kalabalık ortamda bence suya sokmamaya çalışin yada deniz imkanı varsa denize sokun el ayak hastalığından bende çok korkuyorum ama eczacım korkulcak bişey olmadığını söyledi ishal durumu olursa probiyotik kullanım enterogermina veya reflor kullanabilirsiniz uygun olur ayınıza onun dışında yapabiliceginiz çokta bişey yok maalesef
B

Buse

1 Temmuz 2026 19:41
Göktenur Bektaş
Öncelikle bebek havuzuna sokarken çok dikkat edin bende bunu yeni öğrendim bebek mayo bezleri çişi tutmazmış fazla kalabalık ortamda bence suya sokmamaya çalışin yada deniz imkanı varsa denize sokun el ayak hastalığından bende çok korkuyorum ama eczacım korkulcak bişey olmadığını söyledi ishal durumu olursa probiyotik kullanım enterogermina veya reflor kullanabilirsiniz uygun olur ayınıza onun dışında yapabiliceginiz çokta bişey yok maalesef
Çok teşekkür ediyorum 🌸
U

Umut S.

1 Temmuz 2026 22:38
El ayak hastalığı nasıl oluyor tam olarak
D

Dilek ..

4 Temmuz 2026 14:13
Bebek çiş kaka dokunuyor . Elini ağzına götürüyor. Mikrop Alıyor. Ateşli hastalık.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir