Tatil Kavanoz Mama

262 görüntüleme
C

Ceylan K. B.

Premium Üye
19 Haziran 2026 15:34
Arkadaşlar ilk kez bebemle(7.5ay) tatile gidicez yurt dışına. Yanıma pratik olsun diye kavanoz mama alıcam ama hiç bi markadan vs kullanmadım şimdiye dek. Kendim yapsam vs bozulma riski alınmama riski var. Hangi markalar önerirsiniz. Bu bebek formül mamalardaki skandallardan sonra kavanoz mamalrda da mı sanki şikayetler olmuştu. Aktif kullanan anneler varsa yazabilriseniz hızlıca sevinirim bugün almam lazım
Afranur K.

Afranur K.

19 Haziran 2026 15:39
Aktif kullanmak değil de benzer aylarda biz de uzun yolculuğa çıktık, kendi kavanoz mamalarımızın maalesef uzun ömürlü olma potansiyeli ve bakteri üreme potansiyeli bana da mantıklı gelmedi.

Ben de araştırmalarım sonucunda hipp satın aldım bir de e bebeğin kendi kavanoz mamaları var arkasını okursanız hepsi değil ama 1-2 tanesinin içeriği çok güzel ve temiz.
G

Gks.ky

19 Haziran 2026 15:41
Önceden yemediyse bebeğiniz tatilde de kavanoz mama yemeyebiliyor benim bebeğim 1 yaşında tatile gittiğimizde otelde onlardan yedirmek istedim alışkın olmadığı için yemedi denemeden götürmeyin bence
T

Tuğba B. ..

19 Haziran 2026 15:45
Hip verdim ben sevfi
C

Ceylan K. B.

Premium Üye
19 Haziran 2026 15:50
Gks.ky
Önceden yemediyse bebeğiniz tatilde de kavanoz mama yemeyebiliyor benim bebeğim 1 yaşında tatile gittiğimizde otelde onlardan yedirmek istedim alışkın olmadığı için yemedi denemeden götürmeyin bence
Aaa hiç düşünmemiştm öyle bn kendim yaptım hep. Sadece emzirsem de olur ama illaki arıyor artık ek bişiler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir