Tatil
179 görüntüleme
G
Gülhan B. ..
4 Temmuz 2026 01:53
Selam kızlar:) kızım 1 yaşında ve nasıpse tatıl düşünüyoruz ama kafam çok karıştı. Bebek dostu oteller baktım yemek ayrı yapılıyormuş sanırım ama çok pahalı. En iyisi kendım yapayım dedım ama ne almalıyım yanıma pratık sizce. Ve başka ne alabılırım ☺️

Hatice C. ..
4 Temmuz 2026 06:46
Evinizde nasil yapiyosaniz ordada öyle yapın sadece elinizin altinda yogurt ve meyve bulundurun birde temiz içme suyu gerisi
D
Duygu A.
Premium Üye
4 Temmuz 2026 11:27
Uv korumalı Deniz kıyafeti ve şapkası, mineral filtreli güneş kremi, gideceğiniz yere göre sinek ilacı mutlaka olsun.
Yemek için Hatice hanıma katılıyorum. Yoğurt, meyve, temiz su kafi, ben bide hazır meyve püresi vs aldım ne olur ne olmaz diye ama kullanmadan geri getirdim 沈
Yemeklerden mutlaka biseyler ayarlarsiniz. Zaten kızınız 1 yaşında olduğu için çok sorun olmayacaktır. Ben 9 aylık oğlumla anlattığım gibi geçirdim
Yemek için Hatice hanıma katılıyorum. Yoğurt, meyve, temiz su kafi, ben bide hazır meyve püresi vs aldım ne olur ne olmaz diye ama kullanmadan geri getirdim 沈
Yemeklerden mutlaka biseyler ayarlarsiniz. Zaten kızınız 1 yaşında olduğu için çok sorun olmayacaktır. Ben 9 aylık oğlumla anlattığım gibi geçirdim
G
Gülhan B. ..
6 Temmuz 2026 00:34
Pekı marka öneriniz var mı mayo için
E
Esra P.
21 Temmuz 2026 03:17
Bence en öncelik plastik havuz eğer denize girmeyecekseniz havuzda vakit geçirecekseniz mutlaka taşınabilir havuzunuzu da yanınızda götürün
Yükleniyor...