Tatil

140 görüntüleme
C

Ceren c.

9 Mayıs 2026 16:52
Kızlar oğlum şu an 16 aylık. 17 aylık olduğunda İlk kez tatile gideceğiz. Neler almam gerekiyor Bir öneriniz var mı

Yüzmek için Mayo,

sleepy mayo bez,

ilaçlar,

kolluk

Havlu

Plaj terliği

Bunlar haricinde önereceğiniz bir şey var mı ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı
Hatice C. .

Hatice C. ..

9 Mayıs 2026 16:56
Şapka, güneş kremi , yedek kıyafetler, içeceği su, kullanıyorsa suluğu,
C

Ceren c.

9 Mayıs 2026 17:01
Hatice Celik
Şapka, güneş kremi , yedek kıyafetler, içeceği su, kullanıyorsa suluğu,
Sizde uzun kollu gerekir mi? Suda çıktığı gibi mayoyu çıkarmalı miyim? Mayo bezi ne sıklıkla degistirmeliyim
H

H. N.

9 Mayıs 2026 17:46
Uzun kollu tüm mayolar kullanışlı bulmuyolar sudan ciktiktan sonra ıslak ıslak çıkarmak zor oluyormuş çocuğun vücuduna yapisiyormus normal şortlu altt üst mayo tercih edebilirsiniz .
Hatice C. .

Hatice C. ..

9 Mayıs 2026 18:03
Ceren ceren
Sizde uzun kollu gerekir mi? Suda çıktığı gibi mayoyu çıkarmalı miyim? Mayo bezi ne sıklıkla degistirmeliyim
Uzun kollu yanınızda bulunsun esinti çıkarsa giydirirsiniz mayoyu yedekleri varsa kurularıyla değişim yapın hemen kuruma olasılığı olmazsa diye mayo bezi hiç kullanmadım yanlış fikir vermek istemem ama kullanıcak olsaydım tuzlu su rahatsız eder mantığıyla yarımsaatte bir değiştirirdim
C

Ceren c.

9 Mayıs 2026 22:47
H. Nur
Uzun kollu tüm mayolar kullanışlı bulmuyolar sudan ciktiktan sonra ıslak ıslak çıkarmak zor oluyormuş çocuğun vücuduna yapisiyormus normal şortlu altt üst mayo tercih edebilirsiniz .
Tshirt kol şortlu tulum sipariş verdim. Altı ayrı üstü ayrı olan almak daha ki mantikydi
Ç

Çisem G.

9 Mayıs 2026 23:24
Güneş kremi neyi tercih ediyorsunuz hangisi daha iyi olur 13 aylık ilk kez tatile gidicez çok kararsız kaldım
C

Ceren c.

9 Mayıs 2026 23:35
Sivenoyu aldım ama hala kullanmadim. Çok öneren vardi
M

Merve S. ..

19 Mayıs 2026 12:25
Çisem Güvenç
Güneş kremi neyi tercih ediyorsunuz hangisi daha iyi olur 13 aylık ilk kez tatile gidicez çok kararsız kaldım
Minele care aldım ben bebeğim beyaz tenli olduğu için en ufak bir güneş gördüğü an kızarıyor ama bu güneş kremini kullandığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım sürümü de kolay tavsiye edebilirim
C

Ceren c.

21 Mayıs 2026 22:36
Merve Solak
Minele care aldım ben bebeğim beyaz tenli olduğu için en ufak bir güneş gördüğü an kızarıyor ama bu güneş kremini kullandığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım sürümü de kolay tavsiye edebilirim
Bebeğiniz şuan kaç aylık? Scooter kullaniyormusunuz
M

Merve S. ..

21 Mayıs 2026 22:48
Hayır kullanmıyorum bebeğim henüz 7 aylık :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir