Taşikardi Dolayı Dideral Kullanmak
71 görüntüleme
K
Kübra ..
31 Mayıs 2026 14:05
34+5 haftalıkken nst de kalp atışı 240 260 arası çıktı acil doğuma alındım kilosu 3280 boyu 51 cm dogdu o güne kadar ulturason muayenelerim hep normaldı detaylıda da bır problem gözükmedi hiç doğum sonrası kalp atışını düşüremediler ilaçla daha sonra 3. Derece yoğun bakıma sevk edildi elektro şok verilmiş ve düzene girmiş şuan ise 30 günlük dideral hap kullanıyor yarım hap 10 ml su ile açıp 1,5 ml veriyorum ama ne zaman kadar kullanıcam ilaç sonrası hırıltı ve balgam oluyor şuan kalp atışlarından korkuyorum nasıl kontrol edebılırım nasıl acil durumları anlarım nabzını ölçebilirim ? Bileklerinden anlaşılmıyor kardiyoloji muayeneleri suan 2 haftada bır daha sonra ayda 1 olacak ama bu hastalığın sebebınıde bılmıyorum
G
Gülcan Ş.
31 Mayıs 2026 14:53
çok geçmiş olsun bence çok strese girmeyin bebeginizi beslemeye onunla ilgilenmeye bakın zaten 2 hafta da bir kontrol vermişler önlem alacağınız bir durum olsa doktorunuz bunu size anlatırdı bir daha ki kontrolünüz ne zaman bilmiyorum doktorunuzla iletişim kurabiliyorsanız burun temizliği yapıp yapmayacağınızı sorun çünkü yeni doğan bebeklerin burun delikleri çok çabuk tıkanıyor küçücükler zaten nefes alıp vermekte zorluk çekiyorlar sürekli burun temizliği yapmak şart
K
Kübra ..
1 Haziran 2026 12:11
çok geçmiş olsun bence çok strese girmeyin bebeginizi beslemeye onunla ilgilenmeye bakın zaten 2 hafta da bir kontrol vermişler önlem alacağınız bir durum olsa doktorunuz bunu size anlatırdı bir daha ki kontrolünüz ne zaman bilmiyorum doktorunuzla iletişim kurabiliyorsanız burun temizliği yapıp yapmayacağınızı sorun çünkü yeni doğan bebeklerin burun delikleri çok çabuk tıkanıyor küçücükler zaten nefes alıp vermekte zorluk çekiyorlar sürekli burun temizliği yapmak şart
G
Gülcan Ş.
1 Haziran 2026 14:34
Haklısınız her banyo sonrası çekin havalarda ısınıyor zaten banyo yaptırmanız da bir sakınca yoksa eyer tabi
Yükleniyor...