Tarhana Çorbası ve Salça Kullanımı

120 görüntüleme
S

Sümeyye A.

3 Temmuz 2025 12:53
Merhabalar ☺️ Düzeltilmiş yaşı 8 aylık olan prematüre bebeğim var . Ek gıda sürecinde ev yapımı tarhana veren var mı acaba ? Bir de salça kullanmaya başlayan anneler var mıdır ? Ben daha hiç salçalı bişey vermedim fikir ve yorumlarınızı bekliyorum ☺️
Y

Yasemin İ. K.

3 Temmuz 2025 13:45
Ev yapımı tarhana tuzsuz ise verebilirsiniz. Bebekler için organik salça satılıyor, tüm yemeklerine kullanabilirsiniz. Ben kullandım. Bir yaşından sonra da kendi kullandığımız salça ve tüm yemeklere geçtim
S

Sümeyye A.

3 Temmuz 2025 13:55
Çok teşekkür ederim başka neler vermiştiniz acaba bu aylarda ☺️ bebeğim pek iştahlı bir bebek değil malesef yemek istemiyor
Y

Yasemin İ. K.

3 Temmuz 2025 14:31
Zaten daha 8 aylık, tadım yapacak hiç panik yapmayın🙂 denettiğim tüm sebzeleri salçalı yemek yapıyordum minik minik doğranmış şekilde. Kabak yemeği, patates yemeği, içine şehriye atıyordum azıcık. Bunlar akşam tadımları oluyordu, öğlen muhallebi tarzı şeyler yapıyordum. Güvenilir markaların toz muhallebi ve irmikleri ile muhallebi yapıp içine cevizi iyice ezerek veriyordum. Tatlansın diye içine bazen muz, bazen haşlanmış bal kabağı, haşlanmış havuç da ezerdim. Şimdi ikinci bebeğim üç aylık, üç ay sonra tekrar başlayacağım o süreçlere. Benim için de hatırlatma oldu 🤗
S

Sümeyye A.

3 Temmuz 2025 14:36
Çok teşekkür yasemin hanım bende az çok bunları yapıyorum zorlamıyorum asla ne kadar yerse fayda diyorum ☺️
Y

Yasemin İ. K.

3 Temmuz 2025 16:26
Ben de teşekkür ederim 🤗 kolaylıklar diliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir